Kundanpassade appar

Finns det behov av en egen app men ni saknar kompetens att utveckla den själva? Applitron utvecklar appar i agila projekt för iOS, Andorid och Windows Mobile. Nu förtiden är appar inte bara något som riktar sig till slutkonsumenter. Med dagen högpresterande mobila enheter, snabba uppkopplingar och avancerad APIer kan appar utföra samma saker som avancerade system men många gånger med ett förenklat gränssnitt och fördelen att det är mobila. 

Gamla handterminallösningar håller på att fasas ut både vad de gäller hårdvara och mjukvara mot lösningar som både är billigare och bättre. Applitron har flera års erfarenhet av apputveckling och är specialister på integrationer mot olika system system. 

Aurora - Blomsterboda

Blomsterbodas app använder sig av app-plattformen Aurora som är kopplat mot A2 by Applitron. Grundtanken med Aurora var primärt att byta ut de gamla handterminal systemet Amelia som Applitron utvecklade för ca 15 år sedan för ordertagning och inventering, samt att byta ut de traditionella handterminalerna som både är klumpiga och föråldrade mot nyare Androiadenheter. Blomsterbodas Aurora är dock ett ständigt växande projekt där mer av funktionaliteten från A2 hela tiden lyfts över till Aurora. Ordertagning, inventering, godsmottagning, inleverans, lagertransaktioner är endel av de har utvecklats eller är under utveckling. 


Blomsterbodas har dagligen närmare 150 säljare som använder Aurora för order och retur. Förutom säljarna använder lagerpersonal Aurora för inleverans, inventering och plock.

Blomsterbodas Aurora körs i dagsläget på en Android Zebra TC25. Tack vare valet av hårdvara halveras kostnaden jämfört med tidigare handterminal samt att säljaren inte längre behöver en mobil. Genom att anpassa Blomsterbodas A2 och automatsikt skicka ut följesedlar via mail vid signering av order hos kund kapades också kostnaden för portabla skrivare.  

Läs mer om Blomsterboda

HWA - Hot Screen Warehouse Application 

HWA är en lager app utvecklad åt Hot Screen Ab och integrerad med deras affärssystem Standard ERP by HansaWorld. HWA låter användaren inleverera, utleverera, utföra lagertransaktioner samt boka frakter i ett flytande lagersystem där hyllplatsernas innehåll kan se helt olika ut dag för dag. 

HWA används i dagsläget av ett tiotal användare i tvåskift. Varje dag in- och utlevereras hundratals ordrar. Hot Screen använder sig av en Android surfplatta och extern streckkodsläsare för att utför arbetet.

Läs mer om Hot Screen