AB Gylling & Co

AB Gylling & Co är ett modernt familjeföretag med lång erfarenhet och ett gediget affärstekniskt kunnande. Sedan starten 1912 har de specialiserat sig på att utveckla och marknadsföra tekniska innovationer och produkter.

Idag består Gyllinggruppen av sex företag inom såväl företag- som konsumentmarknad. De tillhandahåller batterier och elektromekanik för industriellt bruk, energi- och komfortlösningar för fritidshus samt produkter för outdoor livingMed mottot ”Gylling brings technical innovations into business” bygger de systematiskt vidare på sin mångåriga erfarenhet av affärsutveckling och marknadsföring.

Företagen i Gyllinggruppen:

Val av system

AB Gylling & Co är en koncern som är aktivt i flera länder, med olika typer av IT-system. Detta har krävt en multiföretagslösning av StandardERP, som innebär att alla företag använder sig av en och samma databas och delar på  licenskostnaden med full tillgång till hela systemets funktioner. Med en multiföretags-lösning av Standard ERP by HansaWorld och smarta tillägg som integrerad e-handel och Scancloud har AB Gylling & CO minimerat det manuella arbetet.

Fakta

Standard-ERP

Standard ERP: Multiföretags-lösning, 20 namngivna användare

Implementering inkluderar: Support, utveckling, konslutation och drift av Applitron Datasystem AB.

Moduler: Bokföring, Fakturering, Leverantör, Offert, Inköp, Order, Lager, Avtal, Serviceorder, POS, E-post, HAL, CRM, Webshop, Wide area network, Prismodulering och Webshop & CMS.

Läs mer om Standard-ERP

Scancloud

Fakturahantering är i många fall ett tidskrävande arbete för personalen på ekonomiavdelningen. AB Gylling & Co använder sig Scancloud för hantering av både inkommande (fakturascanning) och utgående fakturor. 

Läs mer om Scancloud