TS Design & Production AB

TS Design startades år 1990 och drivs idag av Anders Karlsson som har varit med sedan start. TS Design designar, producerar, lagerhåller och distribuerar profilkläder. De erbjuder bekväma, funktionella och snygga profilkläder för restauranger, butiker och andra arbetsplatser. Företaget är specialister på profilkläder och har en tydlig hållbarhetsprofilering. De drivs att bidra till en bättre arbetsmiljö, både hos sina kunder och där kläderna tillverkas.

Val av system

TS Design arbetar ständigt med att utveckla och anpassa sitt affärssystem och e-butiker för att skapa en förstaklassig kundupplevelse. E-butikerna är integrerade med StandardERP by HansaWorld med utveckling, konsulting, drift och webshop av Applitron.

E-handel - Prestashop

För TS Design & Production AB var det viktigaste vid val av e-handelssystem att kunna erhålla kundprofilerade e-butiker där korrekt produktsortiment blir tillgänglig för den kund som loggar in samt att kunden får tillgång till produktinformation, orderhistorik, leveranser och möjligheten att beställa produkterna när som helst. E-butikerna är kopplade till TS Designs egna affärssystem vilket innebär att allt sker i realtid och varje beställning hanteras direkt. E-butikerna kan nås av flera användare eller återförsäljare om kunden vill. Genom e-butikslösningarna får kunde kontroll över förbrukningen av kläder och möjligheten att följa upp kostnader och användarnas uttag i realtid. Detta leder till att behovet av profilkläder kan planeras och optimeras. 

Faktaruta

  • Namn: TS Design & Production AB

  • Bransch: Profilkläder

  • Marknad: Svergie, Finland och Danmark

  • Antal produkter: Kundanpassat sortiment men varianthantering

  • Omsättning: Ca 10 Mkr

  • Webbplats: http://tsdp.se

  • Affärssystem: Standard ERP by HansaWorld

Delivery Managment - Unifaun

TS Production & Design AB använder sig av Unifaun orderkoppling. Unifaun orderkoppling skickar automatiskt all nödvändig information från affärssystemet till transportören. Transportörens kollinummer återkopplas automatiskt till affärssystemet. Förutom att detta, förenklas den interna processen på TS Design så att kunderna som har lagt sina order via webshopen automatiskt får tillgång till sitt tracking-id på den personliga sidan i e-butiken. Därifrån kan de sedan följa sin leverans dörr till dörr.

Affärssystem - Standard-ERP by HansaWorld

Standard ERP: 3 namngivna användare

Implementationen inkluderar: Support, Utveckling, Konsulting och Drift av Applitron Datasystem AB

Moduler: Redovisning, Fakturering, Leverantör, Offert, Inköp, Order, Lager, HAL, CRM, WAN, ASP-Cloudnode och Webshop & CMS.