eZRide

eZride tillhör Gyllinggruppen och var pionjärer med att lansera elscootrar på den nordiska marknaden redan 2017 – ett helt år innan de första uthyrningstjänsterna startade. Idag säljer och marknadsför företaget elscootrar till högsta kvalité. eZride arbetar för ett roligare liv och en hållbar framtid med höga krav på kvalité och design. De strävar efter att erbjuda marknadens bästa support och service till sina kunder. Gyllinggruppen är en innovativ och stark företagsgrupp som i snart hundra år har har utvecklat och marknadsfört nya produkter och tekniska lösningar. 

Det första varumärket som eZRide lanserade var INOKIM – världsledande på elscootrar sedan 2009.  Idag är eZRide generalagent för Inokim i Norden. Under 2019 har företaget även tagit in varumärket ZERO, i samarbete med FALCONPEV i Singapore och är generalagent för ZERO i Norden – ett märke som erbjuder elscootrar med hög prestanda till marknadens lägsta priser.

Val av system

eZride är del av Gyllinggruppen och är även därför en del av den multiföretagsuppsättningen av StandardERP by HansaWorld som Gyllinggruppen valt att arbeta i. Multiföretagslösningen innebär att alla företag använder sig av en och samma databas och delar på licenskostnaden med full tillgång till hela systemets funktioner. Även smarta tillägg som integrerade e-butiker och Scancloud vid fakturahantering har implementerats hos Gyllingföretagen för att minimera det manuella arbetet.

Fakta

Standard-ERP

Standard ERP: Multiföretags-lösning

Implementering inkluderar: Support, utveckling, konslutation och drift av Applitron Datasystem AB.

Moduler: Bokföring, Fakturering, Leverantör, Offert, Inköp, Order, Lager, Avtal, Serviceorder, POS, E-post, HAL, CRM, Webshop, Wide area network, Prismodulering och Webshop & CMS.

Läs mer om Standard-ERP

Consignor

Delivery management-systemet Consignor kopplar ihop kunderna med leverantörens lager på ett så effektivt sätt som möjligt. Med hjälp av en Standard ERPs by HansaWorlds standardintegration med Consignor får leverantören och kunder alltid samma högkvalitativa upplevelse när en frakt bokas eller när kunden får en leverans, oavsett vilken kombination av transportörtjänster som valts.