Några av våra kunder

Nedan följer ett urval av våra nöjda kunder och deras lösningar. Om ni har några frågor kontakta gärna oss eller kunderna direkt. 

Kund
Isicom
Leverantör
Applitron Datasystem, Göteborg

IsiCom AB saluför, som distributör i Sverige, ett komplett sortiment av Plantronics headset samt laddningsprodukter från Unisynk

Hos IsiCom hittar du professionella headset till bords- och kontorstelefoner, trådlösa telefoner, mobiltelefoner, IP-telefoner, datorer och SoftPhones. Laddningsprodukterna från Unisynk har mycket högt ställda krav på säkerhet och design. Som distributör arbetar IsiCom med ca 350 återförsäljare över hela landet. Tillsammans med återförsäljarna sörjer IsiCom för att du som kund och användare får lösningar som är väl anpassade till dina behov och arbetssituation.

Läs mer om Isicom

Kund
Blomsterboda
Hemsida
Under utveckling
Leverantör
Applitron Datasystem, Göteborg

Under 2017 och 2018 förvärvade Blomsterboda, en del av Accent Equity Partners AB, S-Blommor i Stockholm, Rydells, S-Blommor i Dalarna, S-Blommor i Gävle och S-Blommor i Göteborg . I samband med sammanslagningen uppgår den totala försäljningen till närmare 900 MKR. Flera av de förvärvade företag är sedan många år kunder till Applitron och användare av Applitrons egna system A2. Blomsterboda kommer att fortsätta att leverera shop-in-shop-koncept för blommor till livsmedelshandeln.

Läs mer om Blomsterboda

Kund
Hot Screen
System
Standard ERP, Hot Screen Warehouse Application och integrerad e-handel
Leverantör
Applitron Datasystem, Göteborg

Hot Screen har de senaste 25 åren framställt miljövänliga värmetransfer med hög kvalité, till rätt pris. I januari 2016 invigdes deras nya lokaler med helt nya produktionsmaskiner där den senaste tekniken har implementerats, detta till följd av den konstant ökade försäljningen. Hot Screen är i dag ett av världens mest miljövänliga transfertryckerier.

Läs mer om Hot Screen

Kund
Pro Optix
Leverantör
Applitron Datasystem, Göteborg

Pro Optix tillhandahåller fiberoptiska transceivers, fiberkablage, våglängdsutrustning, test- och mätinstrument samt kommunikationsutrustning för den svenska fibernätsmarknaden. Företaget grundades 2010 med målsättningen att bli en nischad distributör inom fiberoptik, ett område där vi med lång erfarenhet besitter stor kompetens. Vi är lyhörda för marknadens krav och förändringar och ger dig som kund möjligheten att kunna påverka.

Läs mer om Pro Optix

Kund
AB Gylling & Co
Leverantör
Applitron Datasystem, Göteborg

AB Gylling & Co är ett modernt familjeföretag med lång erfarenhet och ett gediget affärstekniskt kunnande. Sedan starten 1912 har de specialiserat sig på att utveckla och marknadsföra tekniska innovationer och produkter. Idag består Gyllinggruppen av sex företag inom såväl B2B- som B2C-marknaden. De tillhandahåller batterier och elektromekanik för industriellt bruk, energi- och komfortlösningar för fritidshus samt produkter för outdoor living..

Läs mer om AB Gylling & Co

Kund
Addbrand
Leverantör
Applitron Datasystem, Göteborg

Addbrand tillhandahåller kuvert, med eller utan tryck, till tryckerier och återförsäljare runtom i Sverige. Utöver kuvert, besitter de expertis inom tryck och med en bred produktportfölj med allt från kontorsmaterial och papper till större expo-produkter, vill de förse det grafiska mellanledet med sina produkter och tjänster. Sedan starten 1991 har Addbrand vuxit från en liten- till en numera relativt stor aktör med en omsättning på över 250 miljoner kronor och 115 medarbetare.

Läs mer om Addbrand

Kund
Sunwind
Leverantör
Applitron Datasystem, Göteborg

Sunwind är en del av Gyllinggruppen och har sedan 1980-talet varit den ledande leverantören i Sverige av energi- och komfortlösningar till stugor som inte har tillgång till det ordinarie elnätet.

Med åren så har konceptet utvecklats och idag tillhandahåller Sunwind ett bredare utbud av produkter samt nya tekniska lösningar som möjliggör en ny nivå av bekvämlighet för stugägare som är jämförbar med det som de ordinarie elnätet kan erbjuda. Dags produktsortiment består även av produkter för båtliv, husvagn och husbil som komplement till komfortlösningar till fritidshus med el.  

Läs mer om Sunwind

Kund
Ezride
Leverantör
Applitron Datasystem, Göteborg

eZride tillhör Gyllinggruppen och var pionjärer med att lansera elsparkcyklar på den nordiska marknaden redan 2017 – ett helt år innan de första uthyrningstjänsterna startade. Idag säljer och marknadsför företaget elsparkcyklar till högsta kvalité. eZride arbetar för ett roligare liv och en hållbar framtid med höga krav på kvalité och design. De strävar efter att erbjuda marknadens bästa support och service till sina kunder. Gyllinggruppen är en innovativ och stark företagsgrupp som i snart hundra år har har utvecklat och marknadsfört nya produkter och tekniska lösningar. 

Läs mer om eZride

Kund
KG Sandström
Leverantör
Applitron Datasystem, Göteborg

KG Sandström AB bildades 1991 av Karl-Göran Sandström, men företaget har erfarenhet av färdskrivare sedan 60-talet. Idag har de över 20 anställda på tre verkstäder i Sundsvall, Stockholm och Malmö. KG Sandströms kunder är ackrediterade verkstäder samt företag verksamma inom transportnäringen, utspridda över hela landet.

Läs mer om KG Sandström

Kund
Standard Audio
Leverantör
Applitron Datasystem, Göteborg

Standard Audio är marknadsledande distributör av produkter och systemlösningar inom framförallt professionellt ljud och talat utrymningslarm. Vi erbjuder även integrerade lösningar med bilddistribution och styrsystem.

Företaget startade 1955 under namnet Rydin Elektroakustik och var på 60- och 70-talen bland annat distributör för JVC, Dynacord och Beyer. 1984 renodlades verksamheten till pro audio och distribuerat ljud under namnet Audiatur som senare blev Nortelco. 1986 blev vi distributör för Electro-Voice. Genom en sammanslagning 2003 med Uppsalaföretaget HBL startades Standard Audio Systems AB.

Läs mer om Standard Audio

Kund
Vänersborgs Vinagentur
System
Leverantör
Applitron Datasystem, Göteborg

Vänersborgs Vinagentur handlar med viner från Portugal. Deras mål är att hitta prisvärda viner från mindre vinproducenter i intressanta vinområden. Kunderna återfinns framförallt bland privatpersoner samt inom restaurang och eventbranschen. I samarbete med våra vinleverantörer har vi möjlighet att ta fram specialdesignade etiketter som kan användas vid speciella tillfällen.

Läs mer om Vänersborgs Vinagentur

Kund
Mobia
Leverantör
Applitron Datasystem, Göteborg

Mobia är en Finländsk importör och grossist av elektronik. Bland deras sortiment återfinner man produkter ifrån deras tre produduktgrupper: ljudanläggning för bilar, kontorsheadsets och deras största produktgrupp: tillbehör för mobiltelefoner och surfplattor.

Läs mer om Mobia

Kund
Svensk Jordelit
Leverantör
Applitron Datasystem, Göteborg

Jordelit är Sveriges största leverantör av grönyteprodukter till den professionella marknaden och arbetar med de bästa leverantörerna från Europa och USA. Jordelit kör sitt Standard ERP-system i en både Mac- och PC-baserad miljö med hosting hos Applitron. Förutom affärssystem har Jordelit sin webshop integrerad till Standard-ERP. Under 2019 implementerade företaget även Adelivery – Applitrons tjänst för lagerhantering.

Läs mer om Jordelit

Kund
Refrico
Leverantör
Applitron Datasystem, Göteborg

Refrico ger dig tillgång till ett av marknadens bredaste sortiment av komponenter och kompressorfabrikat. Vi erbjuder er också ett komplett sortiment av aggregat såsom luft eller vätskekylda chillers och condensing units. Refricos sortiment omfattar också tillhörande kringutrustning såsom fläktkylare, luftkonditionering, kylmedelkylare, ventiler och montagematerial. Dessutom erbjuder vi specialanpassade aggregat som byggs helt efter era önskemål.

Läs mer om Refrico