Några av våra kunder

Nedan följer ett urval av våra nöjda kunder och deras lösningar. Om ni har några frågor kontakta gärna oss eller kunderna direkt. 

Kund

Isicom

Leverantör

Applitron Datasystem, Göteborg

IsiCom AB saluför, som enda distributör i Sverige, ett komplett sortiment av Plantronics headset.

Hos Isicom hittar du professionella headset till bords- och kontorstelefoner, trådlösa telefoner, mobiltelefoner, IP-telefoner, datorer och SoftPhones. Som distributör för Plantronics headset arbetar Isicom uteslutande mot ca 350 återförsäljare som finns över hela landet. Tillsammans med återförsäljare för de ett tätt samarbete för att ge kunden bästa möjliga service när det gäller att ta fram professionella headsetlösningar som är anpassade efter dig och din arbetssituation.

Läs mer om Isicom

Kund

Blomsterboda

Hemsida

Under utveckling

System

Leverantör

Applitron Datasystem, Göteborg

Under 2017 och 2018 förvärvade Blomsterboda, en del av Accent Equity Partners AB, S-Blommor i Stockholm, Rydells, S-Blommor i Dalarna, S-Blommor i Gävle och S-Blommor i Göteborg . I samband med sammanslagningen uppgår den totala försäljningen till närmare 900 MKR. Flera av de förvärvade företag är sedan många år kunder till Applitron och användare av Applitrons egna system A2. Blomsterboda kommer att fortsätta att leverera shop-in-shop-koncept för blommor till livsmedelshandeln.

Läs mer om Blomsterboda

Kund

Hot Screen

System

Standard ERP, Hot Screen Warehouse Application och integrerad e-handel

Leverantör

Applitron Datasystem, Göteborg

Hot Screen har de senaste 25 åren framställt miljövänliga värmetransfer med hög kvalité, till rätt pris. I januari 2016 invigdes deras nya lokaler med helt nya produktionsmaskiner där den senaste tekniken har implementerats, detta till följd av den konstant ökade försäljningen. Hot Screen är i dag ett av världens mest miljövänliga transfertryckerier.

Läs mer om Hot Screen

Kund

Pro Optix

Leverantör

Applitron Datasystem, Göteborg

Pro Optix tillhandahåller fiberoptiska transceivers, fiberkablage, våglängdsutrustning, test- och mätinstrument samt kommunikationsutrustning för den svenska fibernätsmarknaden.

Företaget grundades 2010 med målsättningen att bli en nischad distributör inom fiberoptik, ett område där vi med lång erfarenhet besitter stor kompetens. Vi är lyhörda för marknadens krav och förändringar och ger dig som kund möjligheten att kunna påverka.

Läs mer om Pro Optix

Kund

Standard Audio

Leverantör

Applitron Datasystem, Göteborg

Standard Audio är marknadsledande distributör av produkter och systemlösningar inom framförallt professionellt ljud och talat utrymningslarm. Vi erbjuder även integrerade lösningar med bilddistribution och styrsystem.

Företaget startade 1955 under namnet Rydin Elektroakustik och var på 60- och 70-talen bland annat distributör för JVC, Dynacord och Beyer. 1984 renodlades verksamheten till pro audio och distribuerat ljud under namnet Audiatur som senare blev Nortelco. 1986 blev vi distributör för Electro-Voice. Genom en sammanslagning 2003 med Uppsalaföretaget HBL startades Standard Audio Systems AB.

Läs mer om Standard Audio

Kund

Vänersborgs Vinagentur

System

Leverantör

Applitron Datasystem, Göteborg

Vänersborgs Vinagentur handlar med viner från Portugal. Deras mål är att hitta prisvärda viner från mindre vinproducenter i intressanta vinområden. Kunderna återfinns framförallt bland privatpersoner samt inom restaurang och eventbranschen. I samarbete med våra vinleverantörer har vi möjlighet att ta fram specialdesignade etiketter som kan användas vid speciella tillfällen.

Läs mer om Vänersborgs Vinagentur

Kund

Mobia

Leverantör

Applitron Datasystem, Göteborg

Mobia är en Finländsk importör och grossist av elektronik. Bland deras sortiment återfinner man produkter ifrån deras tre produduktgrupper: ljudanläggning för bilar, kontorsheadsets och deras största produktgrupp: tillbehör för mobiltelefoner och surfplattor.

Läs mer om Mobia

Kund

Svensk Jordelit

Leverantör

Applitron Datasystem, Göteborg

Jordelit har haft förmånen att få samarbeta med de största och ledande producenterna i Europa och USA. De kan därför erbjuda det mesta som krävs för professionell grönyteskötsel. Det egna lagret gör det möjligt att hålla den höga leveransberedskap som är deras ambition och som många kunder uppskattar. Jordelit har en stor samlingslokal som har utnyttjats flitigt under åren till kurser och seminarier.

Läs mer om Jordelit

Kund

Touchpoint

Leverantör

Applitron Datasystem, Göteborg

Touchpoint Oy designar och tillverkar arbetskläder och promotion-produkter. Produktsortimentet skall representera det ekologiska och den nya eran.

Grunden för Touchpoints produktfilosofi är 100 procent miljömaterial, utnyttjande av överskottsmaterial, hållbarhet och produktens livscykel.

Läs mer om Touchpoint

Kund

Refrico

Leverantör

Applitron Datasystem, Göteborg

Refrico ger dig tillgång till ett av marknadens bredaste sortiment av komponenter och kompressorfabrikat. Vi erbjuder er också ett komplett sortiment av aggregat såsom luft eller vätskekylda chillers och condensing units. Refricos sortiment omfattar också tillhörande kringutrustning såsom fläktkylare, luftkonditionering, kylmedelkylare, ventiler och montagematerial. Dessutom erbjuder vi specialanpassade aggregat som byggs helt efter era önskemål.

Läs mer om Refrico

Kund

Machuset

Leverantör

Applitron Datasystem, Göteborg

MacHuset har en bred förståelse för hur ett företag och dess IT skall fungera för att ge maximal nytta. MacHuset kan inte bara Mac utan har även mycket god kunskap på hur allt fungerar tillsammans, både Mac och PC.

Läs mer om MacHuset