Vårt behov

Applitron letar alltid efter drivna medarbetare som kan arbeta självständigt under flexibla arbetsförhållanden. Primär placering är vårt kontor i Göteborg, med möjlighet till arbete från vårt lokalkontor i Vänersborg ett par dagar i veckan.

Kommunikation (deltid)

Möjligen är du en kreativ student, gärna kvinna, som vill jobba extra med att utveckla vår kommunikation externt. Den huvudsakliga uppgiften kommer att vara, skriva artiklar om Applitrons projekt och kunder. I dagsläget har vi ett antal "kundcase" upplagda på vår hemsida som behöver "lyftas", skrivas om. Det kan även bli aktuellt att göra helt nya "kundcase". Målet är att publicera materialet på appli.se för att sedan användas vid publicering i relevanta kanaler såsom: Trycksaker, Linkedin, Google, etc.

Vidare kan det bli aktuellt att revidera innehållet på vår hemsida samt att hjälpa till med den digitala marknadsföringen. Kort sagt, vi behöver någon med ett bra språk som kan skriva informativt och pedagogiskt utan att tappa läsarens intresse. Hjälpa oss att lägga upp en plan för hur vi skall kunna nå ut till nya kunder.

Vi på Applitron utvecklar och säljer IT-system, därför är det såklart ett plus om du är intresserad av datorsystem och vad de kan hjälpa oss med. Applitron har i dagsläget nio medarbetare som arbetar i Göteborg och Vänersborg. Möjlighet finns att utföra arbetet från något av dessa kontor, alternativt jobba på distans.

Hur många timmar arbetet omfattar kommer vi överens om baserat på dina förutsättningar och våra mål. Det viktigaste för oss är att uppdragen blir väl utförda.

Mer information om Applitron hittar du på www.appli.se

Tycker du att det verkar intressant så är du välkommen att kontakta Sebastian på sebastian@appli.se, via vår telefonväxel på nummer 031-7072590 eller mobil 073-9977444

Säljare

Vi behöver förstärka vår säljavdelning med ytterligare en person som aktivt skall arbeta med nyförsäljning av våra produkter inom segmenten ERP-system och integrerade e-handelslösningar.

Älskar du mötet med nya människor och älskar de dig? Ja då har du en av grundstenarna för att bli en bra säljare hos oss. Arbetet kräver att du är ordningsam och att ordning och reda kommer naturligt kring dig. Om du tror dig kunna bearbeta vår marknad på ett systematiskt och strukturerat sätt. Att med uthållighet, på ett förtroligt och avslappnat sätt få kontakt med våra framtida kunder. Ja då vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Du behöver inte ha någon speciell erfarenhet av vår "business", det viktiga är att du vet att du har lätt för att tala med och få förtroende hos nya människor.

Vi kommer att backa upp dig med en intressant produktportfölj, erfarna kollegor som kan stötta dig i säljprocessen samt en mängd referensinstallationer att presentera för potentiella kunder

Mer information om Applitron hittar du på www.appli.se

Tycker du det här verkar intressant så är du välkommen att kontakta Sebastian på sebastian@appli.se, via vår telefonväxel på nummer 031-7072590 eller mobil 073-9977444

Systemutvecklare (studerande)

Studerar du systemutveckling eller liknande program och söker praktikplats? Kanske vill du arbeta tillsammans med erfarna utvecklare med fokus på webb- och app-utveckling för ERP-system och integrerad e-handel? Hör av dig så får vi se om det finns någon gemensam nämnare.

Mer information om Applitron hittar du på www.appli.se

Tycker du det här verkar intressant så är du välkommen att kontakta Sebastian på sebastian@appli.se, via vår telefonväxel på nummer 031-7072590 eller mobil 073-9977444