Ansökan

På Applitron letar vi alltid efter drivna medarbetar som kan jobba självständigt under flexibla arbetsförhållande. Placeringen av tjänsterna gäller primärt för vårt huvudkontor i Göteborg, men med möjlighet till arbete från vår lokalavdelning i Vänersborg ett par dagar i veckan.

Säljare

Vi behöver förstärka vår säljavdelning med ytterligare en person som aktivt skall arbeta med nyförsäljning av våra produkter inom segmenten ERP-system och integrerade e-handelslösningar.

Älskar du mötet med nya människor och älskar de dig? Ja då har du en av grundstenarna för att bli en bra säljare hos oss. Arbetet kräver att du är ordningsam och att ordning och reda kommer naturligt kring dig. Om du tror dig kunna bearbeta vår marknad på ett systematiskt och strukturerat sätt. Att med uthållighet, på ett förtroligt och avslappnat sätt få kontakt med våra framtida kunder. Ja då vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Du behöver inte ha någon speciell erfarenhet av vår "business", det viktiga är att du vet att du har lätt för att tala med och få förtroende hos nya människor.

Vi kommer att backa upp dig med en intressant produktportfölj, erfarna kollegor som kan stötta dig i säljprocessen samt en mängd referensinstallationer att presentera för potentiella kunder

Tycker du det här verkar intressant så är du välkommen att kontakta Carl-Magnus Bergström. Vid intresse kontakta: calle@appli.se eller via vår telefonväxel på nummer 031-7072590.

Systemutvecklare (studerande)

Studerar du systemutveckling eller liknande program och söker praktikplats? Kanske vill du arbeta tillsammans med erfarna utvecklare med fokus på webb- och app-utveckling för ERP-system och integrerad e-handel? Hör av dig så får vi se om det finns någon gemensam nämnare.

Tycker du det här verkar intressant så är du välkommen att kontakta Carl-Magnus Bergström. Vid intresse kontakta: calle@appli.se eller via vår telefonväxel på nummer 031-7072590.