Lediga tjänster

Applitron letar alltid efter drivna medarbetare som kan arbeta självständigt under flexibla arbetsförhållanden. Primär placering är vårt kontor i Göteborg, med möjlighet till arbete från vårt lokalkontor i Vänersborg ett par dagar i veckan.

Systemutvecklare

Applitron växer och söker en ny systemutvecklare på heltid till vårt kontor i Göteborg eller Vänersborg som kan arbeta självständigt under flexibla arbetsförhållanden.

Om tjänsten

Tillsammans med våra erfarna utvecklare kommer du primärt att arbeta med webb- och apputveckling. Tjänsten innefattar även utveckling av affärssystem. Vi har många utmanande och intressanta projekt där vi arbetar hårt för att skapa rätt lösningar för våra kunder och för våra kunders kunder. Du kommer att ha stort eget ansvar och flexibla arbetsförhållanden.

Om dig 

Vi söker dig som har relevant utbildning och vill arbeta hos ett växande företag med kunder inom många olika branscher. Du är driven och en analytisk problemlösare med kompetens inom PHP, Java och SQL. Du är intresserad av och väl insatt i moderna tekniker och verktyg inom systemutveckling. 

Om Applitron

Applitron Datasystem AB är ett växande företag med gedigen erfarenhet inom utveckling och försäljning av affärssystem, e-handelssystem, mobilapplikationer. Vi är en digital partner som erbjuder helhetslösningar av mjukvara, hårdvara samt konsultation och arbetar med såväl små företag som söker kostnadseffektivitet som större organisationer med högt specialiserade krav på funktioner och anpassning av systemen. Vikten av långvariga kundrelationer är central hos oss på Applitron.

Applitron är sedan 1996 en HansaWorld-partner och idag har vi ett stort antal lunder som kör StandardERP eller HansaWorld Enterprise. Flera av våra medarbetare har mångårig erfarenhet av HansaWorld och är ständigt sysselsatta med att hjälpa våra kunder med allt rörande implementation, anpassningar, utbildning, konsultation, serverdrift i molnet, support och integrationsprojekt.

Applitron har även den egenutvecklade plattformen A2 – ett affärssystem där man kan på ett kostnadseffektivt sätt kan ta fram helt unika kundlösningar för företag eller branscher där ett standardsystem inte finns eller räcker till.

Placeringsort: Göteborg, Vänersborg

Anställningsform: Tillsvidare

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Ansök genom att skicka personligt brev och cv till Sebastian på sebastian@appli.se.