Varför Applitron?

Ibland....

... vet man vad man behöver, ibland tror man att man vet och ibland vet man inte alls – oavsett så hjälper vi dig längs vägen: med stort, smått och mittemellan. Vi ser oss själva som en extra avdelning för stöd, utveckling, support och drift.

Applitron erbjuder en digital helhetslösning som förenklar processer och flöden, genom specialistkompetens, gedigen erfarenhet och nära kundrelationer.

Som kund är du säker på att du är i trygga händer då vi erbjuder:

  • Hosting
  • B2B plattformar
  • B2C plattformer
  • Hemsidor
  • Apputveckling
  • Affärssystem

Vi håller helt enkelt ihop helheten, så att du kan ägna dig åt kärnverksamheten. Vårt fokus är tillgänglighet och flexibilitet med målet att hjälpa er och vara er partner långsiktigt över tid. Med över 30 års erfarenhet i branschen vet vi att det är ett lyckosamt koncept. Vi vet också att olika branscher och verksamheter inte fungerar på samma sätt, därför utvecklar vi också specialanpassade och skräddarsydda lösningar till våra kunder. Vi erbjuder moderna IT-lösningar som förenklar och förbättrar era processer och behov. Vi verkställer dina digitala visioner så att du kan ägna dig åt kärnverksamheten - kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag. 

Applitrons vision

”Tillsammans stärker och effektiviserar vi verksamheters processer”

innebär att vi tillsammans med våra kunder, alltid strävar efter att göra processer mer effektiva och tillförlitliga för att hjälpa våra kunder att fortsätta utvecklas, vara konkurrenskraftiga och växa.

Håll dig uppdaterad

Vill du lära dig mer om e-handel, appar och affärssystem och hålla reda på vad vi gör åt våra kunder? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så håller vi dig uppdaterad.