Nyheter

Senaste nytt från Appli

This section contains the background image for the mobile version. 

2023-12-05 Nyheter

Abilia storsatsar!

Vi har tidigare skrivit om en av våra kunder Abilia som säljer och utvecklar tekniska hjälpmedel för personer med särskilda behov. Sedan starten för 20 år sedan har de kommit att bli en av de ledande leverantörerna av kognitiva hjälpmedel i Norden – nu siktar de ännu högre genom att förvärva bolag inom sin bransch för att nå fler marknader och bredda sitt erbjudande.

2023-11-23 Nyheter

Borgunda Bygghandel väljer Appli som partner!

Appli är glada över att välkomna Borgunda Bygghandel som en av våra nya kunder för hösten och ser framemot att stötta de i deras strävan att förbättra och effektivisera sina affärsprocesser.

2023-11-16 Nyheter

I huvudet på en utvecklare #2

Våra utvecklare på Appli har alltid många goda idéer och kloka tankar, och då och då ber vi de göra ett avstamp kring den utveckling vi befinner oss i. Vår IT-chef har sammanfattat sina tankar i en krönika nedan om sina egna reflektioner om AI, Chat-GPT och på vilket sätt skiftet vi står inför revolutionerar branschen och hur man som utvecklare behöver agera och använda den nya tekniken i sin vardag.

2023-11-09 Nyheter

Koll på det nya lagförslaget om obligatorisk E-fakturering?

En E-faktura är en faktura som helt hanteras elektroniskt, från sändning till mottagande och behandling. Denna typ av faktura innehåller samma uppgifter som en traditionell pappersfaktura men är strukturerad i ett elektroniskt format. E-fakturan skickas vanligtvis via en särskild elektronisk fakturaväxel till mottagaren, där den tas emot direkt i företagets ekonomisystem eller ett försystem som är redo för godkännande och attest. Med andra ord ökar effektiviteten och risken för fel minimeras.

2023-11-02 Nyheter

Förenkla fakturahanteringen med Scancloud

Fler och fler kunder vill ta emot sina fakturor elektroniskt, men fortfarande spretar det i val av hur och i vilket format, och dessutom finns det kunder som fortfarande föredrar post. Med hjälp av Appli och Scancloud behöver ni inte fundera, vi har en lösning som är både digital, säker och effektiv – och som förser era kunder med rätt fakturaformat utan krångel.

2023-10-25 Nyheter

Varför välja affärssystemet Standard ERP by Hansaworld?

Ett ERP-system, eller som de flesta säger affärssystem kan liknas vid navet av din verksamhet. Det är genom det här systemet du kan sköta de allra viktigaste delarna som inköp, fakturering, redovisning, orderläggning, lagerhantering och så vidare. Därav blir det extra viktigt att ni gör en tydlig behovsanalys innan ni fattar ett beslut ifall ni går i tankarna på att byta affärssystem.

2023-10-19 Nyheter

Dags för ett affärssystemsbyte? Tänk på det här!

Att byta affärssystem är en stor och komplex process som kan påverka hela organisationen. Nedan har vi samlat tio viktiga punkter som är bra att tänka på innan ni väljer er affärsystemsleverantör.

2023-10-13 Nyheter

Appli(trons) 40-åriga historia

Till en början bestod Applitrons ickepersonella resurser av en klädkammare omgjord till ett lab, med lödkolv, multimeter och kemikalier för att kunna etsa kretskort, och stoltheten: en dator av märket AIM65, med tangentbord och 20-teckens 1-radig display, samt en termoskrivare med samma bredd. RAM-minnet var på hisnande 4KB , vilket är ungefär så många tecken som får plats på en A4-sida.

2023-10-05 Nyheter

Lanseringsfest!

Förra torsdagen hade vi lanseringsfest för Appli – med en heldag med aktiviteter, god mat och häng tillsammans. Vilket gäng!

2023-09-28 Nyheter

Ett nytt kapitel: Säg hej till Appli!

Det är med stor entusiasm och förväntan som vi introducerar vår nya identitet, från och med idag är vi Appli. Vår nya identitet, som innefattar ny hemsida, ny grafisk profil och nytt namn är ett sätt att bevara vår 40-åriga historia men samtidigt blicka framåt mot nya 40 år. Men låt oss ta det från början…

2023-09-21 Nyheter

ProOptix implementerar serviceorder och serienummerhantering

ProOptix säljer produkter inom hårdvarubranschen, där en av deras huvudprodukter är transceivrar, som är en viktig del inom nätverk och fibernät.

2023-09-13 Nyheter

Välkommen, Arvid!

Även Arvid har gjort sina första veckor som utvecklare hos oss och vi är såklart nyfikna på även honom!

2023-08-31 Nyheter

Välkommen, Amadeus!

Amadeus har gjort sina första veckor som Account Manager på Applitron och vi ville givetvis ta ett snack!

2023-08-22 Nyheter

Möt vår kund Abilia - ett snabbt växande företag

Abilia är ett företag som är specialiserat på att utveckla och tillverka tekniska hjälpmedel för personer med funktionsnedsättningar. Företaget grundades i Sverige år 2003 och har sedan dess blivit en ledande aktör i branschen.

2023-08-17 Nyheter

Nu kickar vi igång hösten!

Efter en sommar med typiskt svenskt sommarväder är vi nu allihop åter och energifyllda inför hösten.

2023-07-10 Nyheter

Sommartider på Applitron

Applitrons räkenskaps år avslutas och vi går in i semstertider och laddar om inför kommande år, utvilade efter en välförtjänt ledighet!

2023-05-04 Nyheter

SeaSam Food implementerar produktionshantering i Standard ERP by HansaWorld

Fisk- och skaldjursproducenten SeaSam Food tar steget och implementerar produktionshantering till sitt affärssystem Standard ERP by HansaWorld

2023-04-27 Nyheter

Möt Lorensbergsteatern, en av Göteborgs mest kända teatrar

Applitrons kund Lorensbergsteatern ligger i hjärtat av Göteborg och har en fascinerande historia sedan 1916

2023-04-20 Nyheter

Applitron tecknar nytt webavtal med Blomsterboda

Applitron får fortsatt förtroende och kommer utveckla tredje generationens webportal åt Blomsterboda baserat på e-handelsplattformen Prestashop

2023-04-13 Nyheter

Applitron lanserar inköpsordermatchning tillsammans med MediusGo

Nu går de första kunderna live med den helt nya integrationen mellan HansaWorld och MediusGo med stöd för inköpsordermatchning melllan inköpsorders och leverantörsfakturor

2023-03-22 Nyheter

Applitron och Addbrand lanserar ny lagerapp för smidigare lagerhantering

Efter tre års samarbete är det äntligen dags för lanseringen av den nya lagerappen som Applitron har utvecklat för kunden Addbrand. Med den nya lösningen kan Addbrands lagerhantering göras ännu smidigare och mer effektiv.

1 ... 2 3 4 5 6

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.