Nyheter

Senaste nytt från Appli

This section contains the background image for the mobile version. 

2020-05-14 Nyheter

Applitron blir ny partner till Addbrand

Addbrand tillhandahåller profileringsprodukter, till tryckerier och återförsäljare runtom i Sverige. Nu väljer Addbrand Applitron som ny partner för att hantera företagets ERP system och kringtjänster.

2020-04-28 Nyheter

Från order till leverans med XEED

Svenska Jordelit har lanserat varumärket Xeed, professionella produkter för hemgarden fixare. Följ orderflödet från de att behovet uppstår till att produkter som hanteras på lagret och sedan levereras till kunden.

2020-03-18 Nyheter

Zeronordic lanserar ny e-butik för den nordiska marknaden

Zeronordic lanseras på den nordiska marknaden - Utvecklad av Applitron

2020-02-18 Nyheter

eZride lanserar ny e-butik för slutkonsument för världsledande INOKIM

eZride, pinojärer inom elsparkcyklar på den nordiska marknaden, lanserar ny e-butik för slutkonsument, utvecklad av Applitron.

2020-02-12 Nyheter

Storsatsningen Xeed lanserar ny unik e-butik

Svenska Jordelits senaste storsatsning för privatmarknaden har äntligen lanserats – och e-butiken är signerad Applitron. Med många års erfarenhet och expertkunskap inom trädgårdsskötsel lanserar företaget en ny nischkategori inom trädgårdshandel med helt unika funktioner som ger mervärde för besökaren.

2019-12-19 Nyheter

Året som gått - Årskrönika 2019

Ett år går fort och helt plötsligt är det december igen och dags att gå på julledighet. När man tittar tillbaka på året som har varit så inser man att vi faktiskt hunnit med en hel del.

2019-12-02 Nyheter

Applitrons nyaste kund – elscooter pionjärerna eZride

I fredags, den 29 november, var Applitron på eCarExpo och mötte framtidens fordon samt vår nyaste kund – eZride. Mässan, som hölls på Svenska Mässan i Göteborg, samlar huvuddelen av marknadens eldrivna fordon under ett tak. eZride, som var pionjärer med att lansera elscootrar på den nordiska marknaden, var på plats med sina produkter.

2019-11-20 Nyheter

TS Design lanserar ny e-butik åt Nordic Service Partners utvecklad av Applitron

TS Design & Production, specialister på hållbara profilkläder, lanserar ny e-butik åt Nordic Service Partners, utvecklad av Applitron.

2019-10-06 Nyheter

Adelivery – en nyckelkomponent i Jordelits lagerhantering

För svenska Jordelit, som är Sveriges största leverantör av grönyteprodukter till den professionella marknaden, ställs det förutom höga krav på produkterna även höga krav på orderflöde och leveransprecision. Företaget är i konstant utveckling och det senaste tillskottet i utvecklingsarbetet har varit implementeringen av Adelivery.

2019-09-25 Nyheter

IsiComs expansion möjliggörs av integrerade och automatiserade systemlösningar

IsiCom storsatsar med ett utökat produktsortiment samt expanderar till grannländerna Danmark och Norge. Satsningarna har möjliggjorts av integrerade och automatiserade systemlösningar tillhandahållna av Applitron.

2019-08-28 Nyheter

Applitron blir ny partner till Abilia

Abilia som utvecklar tekniska hjälpmedel för personer med funktionsnedsättningar väljer Applitron som ny partner för att hantera företagets ERP system.

2019-08-22 Nyheter

Jordelit tecknar partneravtal med Applitron

Svenska Jordelit tillhandahåller skötselprodukter till grönytor. De arbetar med de bästa leverantörerna från Europa och USA och har stora kunder så som Svenska Fotbollsförbundet och Swedish Greenkeepers Association (SGA). Företaget är i konstant utveckling och väljer nu att teckna partneravtal med Applitron.

2019-08-13 Nyheter

Videokundcase: Hot Screen

Hot Screen Warehouse Application, utvecklad av Applitron åt Hot Screen, är ett pågående projekt som är del i digitaliseringsarbetet hos företaget. I Applitrons första kundcase-video får tittaren ta del av tankar från Hot Screen om projektet.

2019-07-04 Nyheter

Applitron inleder samarbete med Medius Ascendo

Applitron har valt att inleda ett samarbete med Medius Ascendo för hantering av inkommande fakturor. Ascendos produkter bygger på mångårig erfarenhet av elektronisk fakturahantering. Syftet med det nya systemet är att digitalisera, förenkla och snabba upp fakturaprocessen.

2019-06-18 Nyheter

Applitron anlitas av INZO Lars Bratt AB

Den väletablerade leverantören inom skönhetsbranschen INZO Lars Bratt väljer Applitron som ny partner.

2019-05-21 Nyheter

Hot Screen fortsätter satsningen på appen Hot Screen Warehouse Application

Applitron utvecklar den skräddarsydda applikationen Hot Screen Warehouse Application där ytterligare funktionalitet har implementerats för att skapa ett sömlöst orderflöde.

2019-05-14 Nyheter

Applitron blir ny partner till SeaSam

SeaSam Food AB – ledande leverantör av fisk- och skaldjursprodukter – väljer Applitron som ny partner.

2019-04-24 Nyheter

Aurora by Applitron – en nyckelkomponent i Blomsterbodas expansion

I samband med den enorma expansion som blomsterjätten Blomsterboda genomgått implementerades app-plattformen Aurora, utvecklad av Applitron. Implementeringen av tjänsten har varit en av förutsättningarna för expansionen och har inneburit en fullständig digitalisering av säljarnas arbete såväl som förbättrad driftsäkerhet och funktionalitet.

2019-04-16 Nyheter

KG Sandström väljer Applitron som HansaWorld partner

Färdskrivarexperterna KG Sandström väljer Applitron som ny partner.

2019-03-27 Nyheter

Sunwind Gylling implementerar Adelivery med lyckat resultat

Under våren 2019 har Sunwind påbörjat användning av Applitrons app för lagerhantering – Adelivery. Samtidigt har de även lanserat nya e-butiker, även dessa utvecklade av Applitron.

2019-03-25 Nyheter

Sömlös fraktbokning mellan Adelivery och Consignor

Den nya integrationen mellan Adelivery - Standard ERP och Consignor optimerar och säkerställer leveransprecisionen från order till leverans.

1 ... 3 4 5 6 7

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.