This section contains the background image for the mobile version. 

Polysonic storsatsar på web

Applitron och Polysonic utökar sitt samarbete genom en ny hemsida och integrerad e-butik med affärssystemet Standard ERP by HansaWorld

Polysonic Scandinavia AB är en distributör av bland annat musikinstrument och ljudutrustning för video, streaming och gamingprodukter. Polysonic distribuerar flera marknadsledande varumärken såsom tex Audient, Casio, Dunlop Laney, RØDE, och Zoom.

Verksamheten startade 1993, men har ännu längre rötter i den svenska musikbranschen.

Förutom huvudkontor och lager i Mölndal har Polysonic Scandinavia AB även kontor och säljteam i Norge och Danmark. Bland deras kunder hittar du bland annat några av de största kedjorna i Skandinavien både inom konsumentelektronik och musik, samt även många fristående musik-, konsumentelektronik-, och Foto/Videobutiker.

Polysonic distribuerar och marknadsför idag fler än 2.000 artiklar, och växer med ett stadigt ökande sortiment.

”Vi har varit sugna på att utveckla Polysonics nya hemsida och kommande webshop i många år. Polysonicgänget och varumärkena som de distribuerar är väldigt duktiga på det grafiska vilket gör arbetet med att få hemsidan och shopen visuellt tilltalande enkelt. Utöver det rent visuella är sidan maxad med funktionalitet i både front- och backend för en B2B-lösning”, säger Sebastian Bergström Kvidén CEO på Applitron.

Webshopen är baserad på e-handelsplattformen Prestashop och med hjälp av Applitrons integration till affärssystemet Standard ERP kommer kunderna att kunna logga in och skapa sina egna ordrar samt följa flödet från order till leverans. Integrationen gör det även möjligt för Polysonic att sätta kundunika priser samt för kunden att se realtidslagersaldon i webshopen. Unikt för denna webshop är att den är kopplad till tre olika företag i affärssystemsdatabasen och innehåller tre olika momszoner, valutor samt språk.

Applitrons integration mellan Prestashop och Standard ERP är en väletablerad helhetslösning för B2B e-handel, där Applitron erbjuder: installation, utveckling, anpassningar, hosting och support för både Prestashop och Standard ERP. Genom att erbjuda kunden en helhetslösning både vad det gäller e-handel och affärssystem, kortas utvecklingstiden samt att kostnaderna minskar. Detta tillsammans med att kunden slipper ytterligare en it-leverantör är något som är tilltalande för många kunder.

Läs mer om Polysonic 

Se hemsidan

Du kanske också gillar

Läs mer om Addbrand och hur de jobbar med systemlösningar i sin digitaliseringsresa inom tryckeribranschen.

Läs om hur HWA ökade produktiviteten med 300 procent på lagret efter att Haot Screen appifierade delar av sin verksamhet

Läs mer om funktionerna i modulbaserade lagerappen Adelivery och mobillagerhantering integrerat med affärssystemet.

Våra senaste nyheter

Nyheter
3 JUNI 2022

Sebastian Bergström Kvidén tillträder som VD på..

Med glädje kan vi nu meddela att från och med den 2022-05-01 klev Sebastian Bergström Kvidén upp på posten som VD för Applitron Datasystem AB. Som delägare och arvinge till en av grundarna...

Nyheter
10 MAJ 2022

Lär känna Blomsterboda, Applitrons äldsta kund

Blomsterboda är Applitrons äldsta kund och är inne på sitt tredje generations affärssystem tillsammans med oss. Det är därför extra kul att sitta ned och höra på vad de gör och hur de...

Nyheter
7 APRIL 2022

Kylgrossisten Refrico storsatsar på..

Efter att ha varit relativt passiva med digitaliseringsprojekt de senaste åren, storsatsar nu Refrico på alla fronter samtidigt för att ligga i framkant i en allt mer digital värld.