This section contains the background image for the mobile version. 

Sebastian Bergström Kvidén tillträder som VD på Applitron!

Med glädje kan vi nu meddela att från och med den 2022-05-01 klev Sebastian Bergström Kvidén upp på posten som VD för Applitron Datasystem AB. Som delägare och arvinge till en av grundarna känns detta extra kul!

Sebastian har vuxit upp i en familj där IT och teknik alltid varit en stor del av vardagen och började sin karriär på Applitron vid relativt unga år. Efter nu över 10 år på företaget, där han tidigare haft positioner som Ekonomiassistent, Projektledare och senast Team leader axlar han nu rollen som VD.

Det blir ett naturligt steg att nu låta Sebastian officiellt bli ledaren över hela företaget då han har god relation och kunskap både kring Applitrons kunder och produkter. Det ska bli kul att följa Sebastians resa och han säger själv att han har höga mål och stora visioner för Applitrons framtid.

”Mycket kommer att vara sig likt och Applitron kommer att fortsätta fokusera på våra nära kundrelationer. Jag hoppas att jag får arbeta många år framöver med vår kundbas och utveckla deras system och verksamheter tillsammans med dem. Om vi blickar framåt så är vår ambition att växa inom våra tre områden: affärssystem, appar och e-handel. Vi är väldigt duktiga på att ta fram bra produkter och lösningar, men inte lika bra på att nå ut med våra produkter och tjänster till en bredare målgrupp, detta hoppas vi kunna förändra de kommande åren."

Har du några funderingar eller för mer information, kontakta: sebastian@appli.se

Våra senaste nyheter

Nyheter
7 APRIL 2022

Kylgrossisten Refrico storsatsar på..

Efter att ha varit relativt passiva med digitaliseringsprojekt de senaste åren, storsatsar nu Refrico på alla fronter samtidigt för att ligga i framkant i en allt mer digital värld.

Blogg
31 MARS 2022

Hallå där...

...Agnes, Applitrons senaste stjärntillskott! Agnes har har äntligen gjort entré som supportansvarig och vi ville givetvis ta ett snack!

Nyheter
20 MARS 2022

Jordelit lanserar sin nya E-butik, Jordelit.se 2.0

Med sin helt nya logga och grafiskaprofil lanserar Svensk Jordelit sin andragenerations e-butik för B2B segmentet.