This section contains the background image for the mobile version. 

Jordelit lanserar sin nya E-butik, Jordelit.se 2.0

Med sin helt nya logga och grafiskaprofil lanserar Svensk Jordelit sin andragenerations e-butik för B2B segmentet.

Kategorier: Nyheter

Efter lite mer än sex år så har det blivit dags att göra ett större lyft av Jordelits hemsida och e-butik. Jordelit var den första kunden att implementera den då helt nya e-handelslösningen baserad på e-handelsplattformen Prestashop, med API-integration till affärssystemet Standard ERP by Hansa World. Denna lösning har sedermera blivit den nya ”go-to”-lösningen för kunder som använder sig av Standard ERP och behöver en e-butik, mestadels på den svenska marknaden men även för våra nordiska grannländer. Då både Prestashop och Standard ERP har exceptionellt bra stöd för: land, språk och valutahantering går lösningen med enkelhet att använda mot en global marknad.

Jordelits nya e-butik är av typen B2B och kommer att användas av professionella kunder som i Jordelits fall framför allt är golfbanor och fotbollsföreningar. Nylanseringen kommer drygt två år efter lanseringen av xeed.se, som är Jordelits varumärkessatsning mot slutkonsumentmarknaden.

De två olika e-butikerna bjuder på många likheter rent visuellt och utgår från liknande grafisk profil och design. Den stora skillnaden mellan jordelit.se och xeed.se är framför allt logiken i bakgrunden för kund & prishantering och checkout-hanteringen vid orderläggning. En annan skillnad är att produktutbudet på jordelit.se är betydligt större och många gånger med produkter som påminner väldigt mycket om varandra. Ett stort arbete för att underlätta för konsumenten var därför att skapa tekniskt underlag till denna typ av produkt och sätta upp kopplade sökfilter så att användaren med några enkla knapptryckningar kan filtrera fram den produkt som önskas.

”Vi har lanserat en hemsida med fokus på användarvänlighet och att det ska vara enkelt för våra kunder att hitta rätt produkt och information. Utöver alla nya och förbättrade funktioner har vi självklart fräschat upp utseendet. Sidan  är responsiv och funkar i "alla" webbläsare och enheter. Utvecklingen av hemsidan är en pågående process och en del sidor och funktioner är planerade att lanseras i framtiden. Allt för att göra det enklare för våra kunder att handla och hitta rätt info.” säger Elnaz , E-handels- och Marknadsansvarig på Svensk Jordelit.

Läs mer om Jordelit eller besök deras hemsida.

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.