Varför Appli

Appli erbjuder en digital helhetslösning som förenklar processer och flöden, genom specialistkompetens, gedigen erfarenhet och nära kundrelationer.

Specialister på affärsystem, appar & e-handel

Appli är ett etablerat och modernt företag med gedigen erfarenhet inom affärssystem, e-handelsplattformar och mobilapplikationer.

På de två kontoren i Göteborg och Vänersborg hanteras system för både mindre och större företag med olika typer av behov. Med över 40 års erfarenhet i branschen vet vi att vikten av långvariga kundrelationer och ett tätt samarbete är nyckeln till framgång - både för oss och för våra kunder.

40 års erfarenhet av systemlösningar

Sedan Appli grundades har vi hjälpt företag inom både den privata och offentliga sektorn att bygga helt skräddarsydda system till att implementera större systemlösningar som vi är återförsäljare utav. 

Förutom de egna system som vi tillhandahåller är vi dessutom leverantör av det globala affärssystemet Standard ERP by HansaWorld, där vi har en stor kunddatabas i de nordiska länderna och har varit officiell partner sedan 1997. För våra e-butikslösningar använder vi oss av en världsledande e-handelsplattform vid namn Prestashop  

Kundens strategiska partner

Som en strategisk partner jobbar vi konsekvent över tid tillsammans med våra kunder och levererar helhetslösningar kring allt systemrelaterat. Med vår spetskompetens inom affärssystem, e-handelslösningar, lagerapplikationer och integrationer mot tredjepartstjänster så som leverantörsfakturaskanning, e-fakturering, fraktbokning kan vi erbjuda en helthetslösning. 

  • Hosting
  • Affärssystem
  • Apputveckling
  • Hemsidor
  • E-handel
  • Lösningar för B2B och B2C

Applis vision

”Tillsammans stärker och effektiviserar vi verksamheters processer”

innebär att vi tillsammans med våra kunder, alltid strävar efter att göra processer mer effektiva och tillförlitliga för att hjälpa våra kunder att fortsätta utvecklas, vara konkurrenskraftiga och växa.

Låt oss snacka E-handel…
...eller varför inte affärssystem?

Jag godkänner integritetspolicyn.

Kontakta oss

Vi har allt som behövs för att hjälpa er på er digitala resa.