Din långsiktiga partner för digitalisering

Appli är en pålitlig och engagerad partner, med en stark förmåga att anpassa oss efter kunders behov. Med hjälp av vårt stöd och innovativa lösningar skapar vi en digital och trygg vardag för våra kunder.

Boka introduktion med mig, Amadeus!

Fyll i nedan information så kontaktar jag dig.

Jag godkänner integritetspolicyn.

Amadeus Hedenör

Jag heter Amadeus Hedenör och under vårt möte kommer vi att utforska hur vi kan effektivisera och stärka er verksamhet med vår långa branscherfarenhet inom affärssystem, e-handel och digital utveckling.

Skicka gärna dina kontaktuppgifter, så kontaktar jag dig för att boka vårt möte!

Vi tar ett helhetsgrepp om din digitala resa

Standard ERP

Standard ERP & A2 erp by appli

Affärssystem

Ett affärssystem kan effektivisera verksamheten genom att integrera olika processer och data, vilket resulterar i ökad produktivitet och bättre beslutsfattande. Ett affärssystem går att skräddarsy efter organisationens behov.

Läs mer om affärssystem

PrestaShop

E-handel

En B2B e-handel erbjuder företag möjligheten att automatisera och effektivisera sina inköps- och försäljningsprocesser, vilket kan leda till kostnadsbesparingar, ökad precision och snabbare affärstransaktioner.

Läs mer om e-handelslösningar

Adelivery

Lagersystem

Appar förbättrar produktiviteten och samarbetet inom organisationen genom att ge kollegorna en central plattform för att hantera arbetsuppgifter, kommunicera och få tillgång till nödvändig information.

Läs mer om våra lagersystem