This section contains the background image for the mobile version. 

Hallå där...

...Agnes, Applitrons senaste stjärntillskott! Agnes har har äntligen gjort entré som supportansvarig och vi ville givetvis ta ett snack!

Berätta – vem är du?

Kort och gott så är jag en glad tjej från Vänersborg på 34 år, som nu också är Applitrons senaste tillskott i form av supportansvarig! Jag är väldigt mån om att alltid försöka vara den bästa versionen av mig själv, och tror starkt på att glädje ger glädje (därför ser ni mig ofta med ett leende på läpparna, hoppas jag i alla fall). 

Hur har din första tid som supportansvarig på Applitron varit?

Första tiden har varit väldigt lärorik och rolig. Det är mycket att lära sig och jag spenderat mestadels av tiden med att sätta mig in i de olika system som Applitron använder. Jag har också redan haft lite kontakt med vissa av våra kunder, vilket är kul! Min förhoppning är att jag ska få en god relation med alla kunder och att de känner sig trygga med att kontakta mig.

Hur ser du på din roll framåt?

Till en början är det stort fokus kring att komma in i Applitrons olika system och deras sätt att jobba. Men det ska bli väldigt spännande att se hur vi tillsammans kan sätta den riktning i vilken vår verksamhet ska styras framöver, när det kommer till vår kundsupport, våra produkter men också vårt arbete i stort. Jag har lite idéer kring dessa frågor, som förhoppningsvis kommer få se dagens ljus i samband med att jag växer in i rollen under den stundande våren.

Vad gjorde du innan du kom till oss?

Jag har tidigare pluggat till dataekonom i Borås, vilket gav mig inblick i ekonomi, IT och systemutveckling. En intressant kuriosa är att Niklas (CTO här på Applitron) fru faktiskt har varit en av mina lärare under utbildningen. Mitt första jobb kom sedan att bli på Hogia, ett företag som skvalpar i samma bransch-vatten som Applitron. Där arbetade jag i 3,5 år som support-ansvarig tekniker inom deras drifttjänst, Hogia Cloud. 

Vad gör nu när du inte arbetar?

Utöver de klassiska fraserna som att “jag gillar att träna, mysa på soffan och att umgås med familj och vänner”, kan jag säga att vintrarna helst spenderas i skidbacken med en snowboard, och att somrarna gärna får omslutas av familjehäng på sommarstället i Fjällbacka!

Våra senaste nyheter

Nyheter
23 FEBRUARI 2022

I huvudet på en utvecklare

Niklas Hallqvist, Applitrons CTO som lever för att koda, redogör för vad som drivit fram teknikval till idag, varför inte Java är vårt förstaval längre och vad vi tänker oss istället....

Nyheter
15 FEBRUARI 2022

När kunder får möta kunder

Vi har alla varit där: man kör fast i samma hjulspår och tänker att det bästa sättet att lösa ett problem eller sättet att ta sig an en process är så vi gör idag – det har ju fungerat...

Nyheter
3 FEBRUARI 2022

Hallå där...

…Björn Staf, VD på Refrico.