This section contains the background image for the mobile version. 

När kunder får möta kunder

Vi har alla varit där: man kör fast i samma hjulspår och tänker att det bästa sättet att lösa ett problem eller sättet att ta sig an en process är så vi gör idag – det har ju fungerat över lång tid och alla vet precis vad som förväntas av varandra.

Kategorier: Nyheter

Men ibland behöver man en ögonöppnare och få hjälp med att se samma process ur ett nytt perspektiv. Få träffa kollegor i liknande branscher som en gång stått för samma utmaningar som man själv står inför. Få höra att det stundtals är lite jobbigt att driva förändring och att det ibland känns som att man står och stampar – tills man plötsligt tittar tillbaka på resan man gjort och inser vilka framsteg man tagit. I veckan tog vi med en av våra kunder på en heldags studiebesök till två andra kunder, för att prata om de digitala möjligheterna som finns och vad digital transformation innebär i förändring av arbetssätt och tankar.

Något fantastiskt händer i samtalet när kunder får möta kunder och den ena parten förstår vad denna andra kommer att gå igenom, medan den andra parten ser vilka möjligheter som finns och hur de kan applicera dessa på sin egen verksamhet.

Tack alla våra kunder för att ni är så öppna och delar med er av er kunskap – Denna dagen är ytterligare ett bevis på att vi agerar efter vår vision: Tillsammans stärker och effektiviserar vi verksamheters processer!

Läs mer om Jordelit och Hot Screen

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.