This section contains the background image for the mobile version. 

När kunder får möta kunder

Vi har alla varit där: man kör fast i samma hjulspår och tänker att det bästa sättet att lösa ett problem eller sättet att ta sig an en process är så vi gör idag – det har ju fungerat över lång tid och alla vet precis vad som förväntas av varandra.

Men ibland behöver man en ögonöppnare och få hjälp med att se samma process ur ett nytt perspektiv. Få träffa kollegor i liknande branscher som en gång stått för samma utmaningar som man själv står inför. Få höra att det stundtals är lite jobbigt att driva förändring och att det ibland känns som att man står och stampar – tills man plötsligt tittar tillbaka på resan man gjort och inser vilka framsteg man tagit. I veckan tog vi med en av våra kunder på en heldags studiebesök till två andra kunder, för att prata om de digitala möjligheterna som finns och vad digital transformation innebär i förändring av arbetssätt och tankar.

Något fantastiskt händer i samtalet när kunder får möta kunder och den ena parten förstår vad denna andra kommer att gå igenom, medan den andra parten ser vilka möjligheter som finns och hur de kan applicera dessa på sin egen verksamhet.

Tack alla våra kunder för att ni är så öppna och delar med er av er kunskap – Denna dagen är ytterligare ett bevis på att vi agerar efter vår vision: Tillsammans stärker och effektiviserar vi verksamheters processer!

Läs mer om Jordelit och Hot Screen

Våra senaste nyheter

Nyheter
3 FEBRUARI 2022

Hallå där...

…Björn Staf, VD på Refrico.

Nyheter
20 JANUARI 2022

Applitron inleder ett fördjupat samarbete med..

Vi rivstartar året med att inleda ett fördjupat samarbete med Medius Sverige. Medius utvecklar en applikation för elektronisk fakturahantering för små och medelstora företag, MediusGo

Nyheter
14 JANUARI 2022

A walk down the memory lane – Applitron 40 år!

År 1981 registrerades Applitron Handelsbolag som sedermera kom att bli Applitron Datasystem AB, med andra ord firar Applitron hela 40 år fullfjädrade år! Här är en nostalgisk walk down the...