This section contains the background image for the mobile version. 

Applitron inleder ett fördjupat samarbete med Medius

Vi rivstartar året med att inleda ett fördjupat samarbete med Medius Sverige. Medius utvecklar en applikation för elektronisk fakturahantering för små och medelstora företag, MediusGo

MediusGo är ett molnbaserat verktyg som digitaliserar och automatiserar hanteringen av leverantörsfakturor och leverantörsbetalningar. Applitron fördjupar nu samarbetet med MediusGo och erbjuder samtliga kunder en integrationsmöjlighet med MediusGo.

Ett automatiskt fakturahanteringsflöde innebär att såväl administratörer som attestanter sparar tid – samtidigt som du får bättre insyn och kontroll. Ingenting installeras på användarens enhet, utan allt sköts via en molnbaserad lösning och går att administreras från datorn såväl som surfplattan eller mobiltelefonen. Med möjligheter som fakturamatchning, automatisk kontering efter ditt eget regelverk och mailpåminnelser skapar flödet en så när på sömlös process som bara är möjligt och frigör tid från såväl administratörer som attestanter. Automatiseringsgraden kan bli upp till upp till 100%, vilket innebär att det manuella arbetet med leverantörsfakturor kan elimineras helt.

”Vi är glada att utveckla samarbetet med Applitron som deras exklusiva partner för elektronisk fakturahantering. Applitron har en kundbas som vi ser har stor potential i att kapa mycket onödigt administrativt arbete och där vi på Medius känner oss trygga med att vår lösning är en perfekt match. Tillsammans med Applitron kommer vi under 2022 att gå ut brett med vårt erbjudande och hoppas att fler kunder får upp ögonen för de möjligheter som finns” säger Kenny Johansson, försäljningschef för MediusGo.

”MediusGo erbjuder en unik lösning och är marknadsledande inom sitt segment, med en enkel och stabil lösning som är väl beprövad och omtyckt hos befintliga kunder. För Applitrons del ser vi det som en unik möjlighet att fortsätta hjälpa våra kunder att bli mer digitala och kapa onödigt administrativt arbete – och tillsammans med Medius tar vi nu klivet och bli partners och erbjuder deras lösningar för hela vår kundbas” fortsätter Louise, försäljningschef på Applitron.

Läs mer om Medius här

Nyfiken på att veta mer eller få en förutsättningslös demo? Kontakta Louise, louise@appli.se eller Sebastian, sebastian@appli.se så berättar de mer.

Våra senaste nyheter

Nyheter
14 JANUARI 2022

A walk down the memory lane – Applitron 40 år!

År 1981 registrerades Applitron Handelsbolag som sedermera kom att bli Applitron Datasystem AB, med andra ord firar Applitron hela 40 år fullfjädrade år! Här är en nostalgisk walk down the...

Nyheter
21 DECEMBER 2021

God jul och Gott nytt år!

Applitron vill passa på att tacka alla sina kunder, leverantörer och samarbetspartners för det gånga året – traditionsenligt har vi samlat årets höjdpunkter och reflektioner i vår...

Nyheter
3 DECEMBER 2021

Ett år på Applitron -

Vi tog ett snack med Louise, som anställdes i november 2020 och alltså gjort sitt första år på Applitron.