This section contains the background image for the mobile version. 

Lär känna Blomsterboda, Applitrons äldsta kund

Blomsterboda är Applitrons äldsta kund och är inne på sitt tredje generations affärssystem tillsammans med oss. Det är därför extra kul att sitta ned och höra på vad de gör och hur de använder vårt system i deras verksamhet

Blomsterboda använder sig av A2 ERP utvecklat av oss på Applitron. A2 är inte bara ett avancerat ERP-system utan även en plattform för kostnadseffektiv utveckling av skräddarsydda lösningar för kunder med speciella behov. Det har full anpassningsbarhet för att fungera för varje kund, något som Blomsterboda utnyttjat.

I dagsläget finns Blomsterboda över hela landet och har två olika huvudlager och ett stort antal så kallade filialer för att klara av en rikstäckande försörjning av blommor till dagligvaruhandeln. Blomsterboda har dessutom Sveriges största bukettbinderi och är en av Sveriges största odlare av tulpaner. Deras varumärken står för hållbara blommor från lokala odlare och utvalda blommor från hela världen.

Läs mer om Blomsterboda 

Läs mer om A2

Våra senaste nyheter

Nyheter
3 JUNI 2022

Sebastian Bergström Kvidén tillträder som VD på..

Med glädje kan vi nu meddela att från och med den 2022-05-01 klev Sebastian Bergström Kvidén upp på posten som VD för Applitron Datasystem AB. Som delägare och arvinge till en av grundarna...

Nyheter
7 APRIL 2022

Kylgrossisten Refrico storsatsar på..

Efter att ha varit relativt passiva med digitaliseringsprojekt de senaste åren, storsatsar nu Refrico på alla fronter samtidigt för att ligga i framkant i en allt mer digital värld.

Nyheter
31 MARS 2022

Hallå där...

...Agnes, Applitrons senaste stjärntillskott! Agnes har har äntligen gjort entré som supportansvarig och vi ville givetvis ta ett snack!