This section contains the background image for the mobile version. 

ProOptix implementerar serviceorder och serienummerhantering

ProOptix säljer produkter inom hårdvarubranschen, där en av deras huvudprodukter är transceivrar, som är en viktig del inom nätverk och fibernät.

Kategorier: Nyheter

För just transceivers finns det en uppsjö av olika modeller, storlekar och kompabiliteter. Transceivrars kan vara kostsamma, och för ProOptix kunder så är förutom produkten, också service i form av reparationer och spårbarhet en viktig faktor. ProOptix valde under våren att implementera spårbarhet genom serienummer på sina mest exklusiva produkter – både vid orderplock och som underlag på följesedeln till slutkund när produkten plockats och packats. I deras affärssystem StandardERP får de sedan full spårbarhet och på så sätt också enklare att välja ersättningsartiklar, hantera returer och reklamationsärenden till leverantörer. Allt direkt sammankopplat med redovisning och lagerhantering.

"Genom god föreståelse och ett tätt samarbete har Applitron på ett enkelt och användarvänligt sätt hjälpt oss att få serienummer-hantering och spårbarhet implementerat i vårt arbetsflöde på ett enkelt sätt" säger Linus Nordgren, VD på ProOptix.

Samtidigt som Applitron tillsammans med ProOptix sjösatte den nya hanteringen av serienummer, så har vi dessutom tillsammans utvecklat lagerhanteringen med Adelivery, som supportar plocket genom att hjälpa till själv räkna upp serienummer för större batcher.

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.