This section contains the background image for the mobile version. 

Möt vår kund Abilia - ett snabbt växande företag

Abilia är ett företag som är specialiserat på att utveckla och tillverka tekniska hjälpmedel för personer med funktionsnedsättningar. Företaget grundades i Sverige år 2003 och har sedan dess blivit en ledande aktör i branschen.

Kategorier: Nyheter

Abilia bild

Abilias målsättning är att förbättra livskvaliteten för personer med funktionsnedsättning genom att erbjuda innovativa och användarvänliga hjälpmedel som underlättar vardagen och ökar självständigheten. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter som kan hjälpa personer med funktionsnedsättningar att kommunicera, röra sig, arbeta och utföra dagliga aktiviteter.

Abilias framgång som företag är en direkt följd av dess starka fokus på att förbättra livet för personer med funktionsnedsättningar. Genom att erbjuda innovativa och användarvänliga tekniska hjälpmedel fortsätter Abilia att vara en ledande leverantör av tekniska hjälpmedel och en pålitlig partner för personer med funktionsnedsättningar och deras vårdgivare.

”Applitron har hjälpt oss att förverkliga och optimera våra arbetsprocesser och flöden genom nära kundkontakt och djup förståelse över våra processer internt” säger Tore Kallberg, IT-chef på Abilia.

Abilia har varit kund till Applitron sedan 2019 och har sedan dess gått från att vara affärsystemskund till att bland annat låta Applitron hjälpa till med att optimera deras logistik genom Adelivery, hosting och webbplattform. 

Läs mer om våra kunder här

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.