This section contains the background image for the mobile version. 

Möt vår kund Abilia - ett snabbt växande företag

Abilia är ett företag som är specialiserat på att utveckla och tillverka tekniska hjälpmedel för personer med funktionsnedsättningar. Företaget grundades i Sverige år 2003 och har sedan dess blivit en ledande aktör i branschen.

Abilia bild

Abilias målsättning är att förbättra livskvaliteten för personer med funktionsnedsättning genom att erbjuda innovativa och användarvänliga hjälpmedel som underlättar vardagen och ökar självständigheten. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter som kan hjälpa personer med funktionsnedsättningar att kommunicera, röra sig, arbeta och utföra dagliga aktiviteter.

Abilias framgång som företag är en direkt följd av dess starka fokus på att förbättra livet för personer med funktionsnedsättningar. Genom att erbjuda innovativa och användarvänliga tekniska hjälpmedel fortsätter Abilia att vara en ledande leverantör av tekniska hjälpmedel och en pålitlig partner för personer med funktionsnedsättningar och deras vårdgivare.

”Applitron har hjälpt oss att förverkliga och optimera våra arbetsprocesser och flöden genom nära kundkontakt och djup förståelse över våra processer internt” säger Tore Kallberg, IT-chef på Abilia.

Abilia har varit kund till Applitron sedan 2019 och har sedan dess gått från att vara affärsystemskund till att bland annat låta Applitron hjälpa till med att optimera deras logistik genom Adelivery, hosting och webbplattform. 

Läs mer om våra kunder här

Våra senaste nyheter

Nyheter
17 AUGUSTI 2023

Nu kickar vi igång hösten!

Efter en sommar med typiskt svenskt sommarväder är vi nu allihop åter och energifyllda inför hösten.

Nyheter
10 JULI 2023

Sommartider på Applitron

Applitrons räkenskaps år avslutas och vi går in i semstertider och laddar om inför kommande år, utvilade efter en välförtjänt ledighet!

Nyheter
4 MAJ 2023

SeaSam Food implementerar produktionshantering i..

Fisk- och skaldjursproducenten SeaSam Food tar steget och implementerar produktionshantering till sitt affärssystem Standard ERP by HansaWorld