This section contains the background image for the mobile version. 

Sommartider på Applitron

Applitrons räkenskaps år avslutas och vi går in i semstertider och laddar om inför kommande år, utvilade efter en välförtjänt ledighet!

Kategorier: Nyheter

Nu drar det ihop sig mot semestertider igen. Många har nog redan gått och vissa kanske redan är halvvägs igenom. På Applitron går vi ner på sparlåga mellan veckorna 29-32. Vid brådskande supportärenden hänvisar vi till vår supportmail: support@appli.se

I och med slutet på Juni avslutar Applitron sitt räkenskapsår 22/23 och går in ett nytt år, ett år som vi ser fram emot väldigt mycket. Efter sommaren välkomnar vi Louise tillbaka efter drygt 1,5 års föräldraledighet. På säljavdelningen har Louise fått förstärkning av vår nya kollega Amadeus som tidigare kommer från Vagabond där han avsluta sin tjänstgöring som Sales Operations Manager. Louise och Amadeus utgår båda från Göteborgskontoret och ser självklart fram emot att träffa befintliga och nya kunder under hösten.

På Vänersborgs kontoret stärker vi också upp bemanningen med Arvid som ansluter sig till utvecklare avdelningen och kommer jobba tätt ihop med vår befintliga utvecklare med fokus på web- och apputveckling.

Fler spännande nyheter är på gång då vi haft en väldigt produktiv vår, men allt detta detta får vänta tills hösten.

Team Applitron önskar er alla en god sommarledighet!