This section contains the background image for the mobile version. 

Möt Lorensbergsteatern, en av Göteborgs mest kända teatrar

Applitrons kund Lorensbergsteatern ligger i hjärtat av Göteborg och har en fascinerande historia sedan 1916

Kategorier: Nyheter

Lorensbergsteatern är en av Göteborgs mest kända teatrar med en fascinerande historia som sträcker sig tillbaka till 1916. Under årens lopp har teatern genomgått flera förändringar och idag har den en modern och funktionell scen med plats för 797 åskådare, ett stenkast från Avenyn och Göteborgs konstmuseum .

Lorensbergsteatern har spelat en viktig roll i Göteborgs kulturliv genom att bjuda på en varierad mix av teaterföreställningar för alla åldrar. Teatern har uppmärksammats för sitt breda utbud av produktioner som inkluderar klassiska pjäser, moderna musikaler och konserter.

Sedan 1987 drivs Lorensbergsteatern av Galenskaparnas och After Shaves produktionsbolag Kulturtuben. Teatern, som från början var Galenskaparnas och After Shaves egen scen, är idag en omtyckt gästspelsscen med en mycket bred repertoar - allt från nyskriven svensk humor, teater, revyer till stand up, konferenser och konserter.

Applitron är stolta över vårt mångåriga samarbete tillsammans med Lorensbergsteatern där vi driftar, supporterar och utvecklar deras affärssystem Standard ERP by HansaWorld som används för deras administrativa rutiner rörande ekonomi.

Genom att fortsätta att leverera en varierad mix av produktioner och att anpassa sig till teknologiska framsteg, förblir Lorensbergsteatern en viktig del av Göteborgs kulturliv.

Senaste i raden av tjänster som lanseras hos Lorensbergsteatern är MediusGo för automatiserad leverantörsfakturahantering med integration till Standard ERP, en förbättrad integration med bank och kassasystemet. Applitron är glada över att vara en del av denna framgångsrika resa

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.