This section contains the background image for the mobile version. 

Applitron lanserar inköpsordermatchning tillsammans med MediusGo

Nu går de första kunderna live med den helt nya integrationen mellan HansaWorld och MediusGo med stöd för inköpsordermatchning melllan inköpsorders och leverantörsfakturor

MediusGo är en molnbaserad lösning för automatiserad leverantörsfakturahantering som gör det enklare och snabbare för företag att hantera sina leverantörsfakturor. Medius är en ledande aktör på den nordiska marknaden, och i dagsläget även en global aktör inom området.

En av de funktioner som MediusGo erbjuder är inköpsordermatchning, vilket innebär att fakturor automatiskt matchas mot inköpsordrar för att säkerställa att fakturan matchar det avtalade inköpspriser mellan företaget och leverantören. Genom att använda inköpsordermatchning i MediusGo minskar risken för felaktigheter och förseningar i betalningarna samtidigt som de sparar tid och minskar manuellt arbete. Dessutom ger MediusGo användarna möjlighet att söka och filtrera efter fakturor och inköpsordrar på ett enkelt och överskådligt sätt, vilket ökar transparensen och effektiviteten i fakturahanteringsprocessen.

”Vi är glada över att äntligen lansera vår nya lösning för inköpsordermatchning tillsammans med MediusGo. Vi är övertygade om att denna plattform kommer att ha en stor positiv effekt på företags inköp och leverantörsreskontra och kommer att hjälpa dem att spara både tid och pengar ”, säger Sebastian Bergström Kvidén, VD hos Applitron.

Integrationen mellan HansaWorld och MediusGo har funnits i många år men har tidigare enbart innefattat stöd för omkostnadsflödet. En majoritet av Applitrons kunder jobbar med inköpsordrar i affärssystemet och det har historiskt saknats funktion för att via integrationen till Medius dra full nytta av det i systemet. En lucka som nu fyllts för att framtidssäkra produkten.

I skrivande stund implementeras den nya lösningen hos flera av Applitrons kunder och flera kunder står på tur under våren. 

”Det känns otroligt roligt att äntligen få lansera den nya integrationen tillsammans med Applitron. Utvecklingen av den nya integrationen mellan Standard ERP by HansaWorld och MediusGo var ett strategisk beslut från båda parterna där våra produkter kompletterar varandra och skapar ett fantastiskt mervärde för kunderna ”, säger Kenny Johansson, Head of Sales hos Medius Sverige.

Våra senaste nyheter

Nyheter
22 MARS 2023

Applitron och Addbrand lanserar ny lagerapp för..

Efter tre års samarbete är det äntligen dags för lanseringen av den nya lagerappen som Applitron har utvecklat för kunden Addbrand. Med den nya lösningen kan Addbrands lagerhantering göras...

Nyheter
20 MARS 2023

Kontorsinvigning i Vänersborg!

I början på mars flyttade vi in i nya fräscha lokaler i Vänersborg, och har nu möjlighet att ta emot kunder i både Vänersborg och till vårt huvudkontor i Göteborg.

Nyheter
2 MARS 2023

Vi söker Junior Account Manager!

Är du intresserad av att arbeta med försäljning och tekniklösningar och vill ta din karriär till nästa nivå, kan tjänsten som Junior Account Manager hos Applitron vara rätt för dig.