This section contains the background image for the mobile version. 

Kontorsinvigning i Vänersborg!

I början på mars flyttade vi in i nya fräscha lokaler i Vänersborg, och har nu möjlighet att ta emot kunder i både Vänersborg och till vårt huvudkontor i Göteborg.

Det nya kontoret kommer att fungera som ett komplement till Applitrons huvudkontor i Göteborg och ge Applitron en närvaro i en annan viktig region. Det nya kontoret ligger i ett strategiskt läge i centrala Vänersborg och kommer, tillsammans med Göteborgskontoret, att fungera som en bas för alla företagets områden: programmering, support, projektledning och försäljning.

”Vi är mycket glada över att ha öppnat vårt nya kontor i Vänersborg. Det är en spännande tid för Applitron och expansionsresan vi nu gör. Vi ser fram emot att fortsätta vår tillväxtresa och att fortsätta erbjuda innovativa teknologilösningar till företag i hela landet,”säger Sebastian, co-owner och VD.

Varmt välkomna på en kaffe om ni har vägarna förbi!

Våra senaste nyheter

Nyheter
2 MARS 2023

Vi söker Junior Account Manager!

Är du intresserad av att arbeta med försäljning och tekniklösningar och vill ta din karriär till nästa nivå, kan tjänsten som Junior Account Manager hos Applitron vara rätt för dig.

Nyheter
21 DECEMBER 2022

God Jul från Applitron

Klicka in er på den här nyheten för att läsa Applitrons årskrönika för år 2022. Vi önskar er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År

Nyheter
30 NOVEMBER 2022

Polysonic storsatsar på web

Applitron och Polysonic utökar sitt samarbete genom en ny hemsida och integrerad e-butik med affärssystemet Standard ERP by HansaWorld