This section contains the background image for the mobile version. 

Kontorsinvigning i Vänersborg!

I början på mars flyttade vi in i nya fräscha lokaler i Vänersborg, och har nu möjlighet att ta emot kunder i både Vänersborg och till vårt huvudkontor i Göteborg.

Kategorier: Nyheter

Det nya kontoret kommer att fungera som ett komplement till Applitrons huvudkontor i Göteborg och ge Applitron en närvaro i en annan viktig region. Det nya kontoret ligger i ett strategiskt läge i centrala Vänersborg och kommer, tillsammans med Göteborgskontoret, att fungera som en bas för alla företagets områden: programmering, support, projektledning och försäljning.

”Vi är mycket glada över att ha öppnat vårt nya kontor i Vänersborg. Det är en spännande tid för Applitron och expansionsresan vi nu gör. Vi ser fram emot att fortsätta vår tillväxtresa och att fortsätta erbjuda innovativa teknologilösningar till företag i hela landet,”säger Sebastian, co-owner och VD.

Varmt välkomna på en kaffe om ni har vägarna förbi!

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.