This section contains the background image for the mobile version. 

Vi söker Junior Account Manager!

Är du intresserad av att arbeta med försäljning och tekniklösningar och vill ta din karriär till nästa nivå, kan tjänsten som Junior Account Manager hos Applitron vara rätt för dig.

Kategorier: Nyheter

Som Junior Account Manager hos Applitron kommer du att vara en del av försäljningsteamet och ha en viktig roll i att bygga upp och underhålla företagets kundrelationer. Du kommer att arbeta med att identifiera potentiella kunder och hantera befintliga, genom att förstå kundens behov och önskemål och erbjuda skräddarsydda lösningar som hjälper dem att uppnå sina affärsmål.

För att lyckas i rollen som Junior Account Manager behöver du ha erfarenhet av försäljning och vara bra på att kommunicera och bygga relationer med kunder. Du bör ha en stark entreprenörsanda och vara driven att nå och överträffa försäljningsmål.

Sök redan idag och ta chansen att bli en del av härligt team med stor framåtanda!

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.