This section contains the background image for the mobile version. 

På mässa tillsammans med HansaWorld och flex.bi

Den 15 november besökte Applitron Forum 4iT i Göteborg – Sveriges största mässa för affärs- och HR-system. Mässan samlar de flesta svenska ERP- och HR-programvaruleverantörer för att demonstrera plattformskapacitet och bygga partnerskap

Kategorier: Nyheter

I Applitron och HansaWorlds gemensamma monter delade vi vår gemensamma kunskap och passion om Standard ERP som affärssystem med Applitron som partner. Under dagen gästades vi av våra vänner från flex.bi som var där för att dela med sig av sin expertis om business intelligence-lösningar, som förbättrar arbetsflödet för många företag som använder flex.bi runt om i världen med integration till Standard ERP.

Detta var 18:e året för mässan Forum Business Systems & HR. Den samlade de ledande leverantörerna till en gemensam konferens där alla får möjlighet att lära sig mer om intressanta och spännande affärssystem, ekonomisystem, HR-system och närvara vid presentationer och föreläsningar – allt på en dag. Med stöd av utställare och oberoende rådgivare kan besökarna få en unik möjlighet att researcha och få svar på frågor om affärssystem och HR-system. För alla som är intresserade av dessa ämnen är denna konferens ett utmärkt tillfälle att få en överblick över marknaden och ge en bra inblick för att jämföra systemen från de olika leverantörerna.

Du kanske också gillar

Applitron lanserar egna e-handelsmoduler på Prestashops marknadsplats Addons.

Applitron lanserar ett helt nytt referenspartnerprogram som möjliggör kickback.

Applitron lanserar det nya sälkfunktionen Salesman, ett mobilt säljverktyg för säljare på vift.

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.