This section contains the background image for the mobile version. 

Flera kunder går live med MediusGo för leverantörsfakturahantering

Under hösten har vi arbetat med att implementera en integration till MediusGo för flera av våra kunder och nu är vi i mål med bland andra Jordelit och Addbrand. Nästa kund på tur är Refrico.

Kategorier: Nyheter

Det känns helt klart som ett steg i rätt riktning att automatisera hanteringen av leverantörsfakturor. Istället för att lägga onödig tid på att stansa in leverantörsfakturorna manuellt så är det nu möjligt att via vår integration mellan MediusGo och Standard ERP by HansaWorld att få leverantörsfakturorna automatiskt inlästa i affärssystemet. 

MediusGo digitaliserar flödet, från registrering hela vägen till betalning. Det bidrar till att felhantering minskas, när den manuella hanteringen minimeras och systemet genererar datan. Det finns heller inget behov av att kopiera eller skriva ut fakturor längre då all hantering samt attestering sker digitalt.

 

Vi på Applitron har också implementerat denna integration till vårt uppsättning av Standard ERP och såhär säger vår ekonom Mattias "MediusGo är en fantastiskt smidig tjänst, som ger oss full kontroll på våra leverantörsfakturor. Från ankomstregistrering till inläsning i vårt affärssystem"


Under början av 2023 lanseras den nya inköpsordermatchningsfunktionen, ett perfekt stöd för företag som jobbar med inköpsorder i sitt affärssystem. Med den nya integrationen kommer återkommande leverantörsfakturor som matchar inköpsordern helt per automatik skapas upp i Standard ERP och definitivbokas utan att någon manuell attestering eller kontering behöver utföras. 

Du kanske också gillar

Läs mer om hur det är möjligt att visuellt analysera er data från Standard ERP via Business intelligence-programmet flex.bi

Läs mer om vår nyutvecklade app Salesman - fullt integrerad till Standard ERP

Refrico sparar in mycket onödigt arbete och möjliggör för vidare expansion genom sin digitalisering

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.