This section contains the background image for the mobile version. 

Addbrand tecknar avtal med Applitron gällande ny lagerapplikation.

Addbrand tar ytterligare ett steg i sin digitaliseringsresa med en ny kundanpassad mobilapplikation för deras lagerhantering integrerat med deras affärssystem Standard ERP by HansaWorld

Kategorier: Nyheter

Applitrons och Addbrands resa började då vi gemensamt gick igenom andra applitronkunders mobila lagerlösningar på plats hos kund. Nu lite drygt tre år senare tar vi äntligen steget och påbörjar projektet som blev något förskjutet på grund av massa andra roliga projekt som kommit i mellan.

”Vi ser med stor förväntan fram emot implementationen av vårt nya lagersystem och inte minst de strategiska fördelar det på sikt kommer skapa för för oss”, säger Fredrik Hultqvist , IT-chef hos Addbrand.

Implementationen kommer att genomföras i olika faser, där den första fasen innebär att lyfta befintlig funktionalitet från den gamla plattformen till den nya och samtidigt implementera ett gäng förbättringspunkter i de befintliga rutinerna. Bland annat logiska flerstegsflöden och skanningsvalidering. Den nya lösningen kommer att bygga på Applitrons mobila lagersystem, Adelivery med integration mot Addbrands affärssystem Standard ERP by HansaWorld.

De kommande faserna kommer att innebära en appifiering av fler funktioner som tidigare enbart har kunnat utföras inloggad i affärssystemet eller annat fast tredjepartssystem. Målet blir att på ett logiskt sätt kunna förenkla bland annat in- och utleveranshanteringen oberoende av vart på lagret som användaren befinner sig, samt att med tvingande rutiner säkerställa lagerhanteringen för att undvika differenser. Detta tillsammans med ett gäng andra spännande funktioner.

”De känns väldigt kul att till slut få sätta i gång med Addbrands nya lagerlösning. Detta projekt har vi väntat på länge och vi ser en stor vinning för kunden med den lösningen som vi kommer att leverera”, säger Sebastian Bergström Kvidén, VD hos Applitron

Du kanske också gillar

Läs mer om Addbrand och hur de jobbar med systemlösningar i sin digitaliseringsresa inom tryckeribranschen.

Läs om hur HWA ökade produktiviteten med 300 procent på lagret efter att Haot Screen appifierade delar av sin verksamhet

Läs mer om funktionerna i modulbaserade lagerappen Adelivery och mobillagerhantering integrerat med affärssystemet.

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.