This section contains the background image for the mobile version. 

Bli en referenspartner till Applitron

Applitron lanserar ett helt nytt referenspartnerprogram som möjliggör att vem som helst som genererar ett lead som resulterar i en affär kan tjäna upp till 20 procent av de undertecknade avtalsvärdet de första 12 månaderna.

Kategorier: Nyheter

Nu är vi tillbaka efter en lång och härlig sommar och är redo att rivstarta hösten. Nytt för hösten är att Applitron presenterar ett referenspartnerprogram som möjliggör för både privatpersoner och företag att bli en så kallad referens- eller lead-partner.

Villkoren för att få ta del av upp till 20 procent av första årets avtalsvärde är simpla:

  • Teckna ett referenspartneravtal med Applitron
  • Förmedla en potentiell kund som leder till en affär (tecknat avtal) inom 180 dagar
  • Helt kostnadsfritt och inget säljkrav

Produkterna som Applitron tillhandahåller går att studera närmare under sidan Våra produkter. De tre olika huvudområdena som Applitron agerar inom är: Affärssystem, Lagerapplikationer samt E-handelslösningar primärt riktade mot B2B företag. För att läsa på om befintliga kunder presenteras ett utbud kundcase under sidan Våra kunder

Respektive av de tre ovannämnda produkterna kan säljas helt individuellt eller som en paketlösning då alla produkterna är integrerade med varandra i en helhetslösning.

Läs mer vårt referenspartnerprogram och kontakta Applitron om du önskar blir vår nya referenspartner.

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.