This section contains the background image for the mobile version. 

Applitron har firat 40 år!

Förra året fyllde Applitron 40 år, men firandet blev uppskjutet. Den 2 september i år var det äntligen dags och vilken dag det blev!

Till slut blev Applitrons 40 års jubileum av efter fördröjningen som pandemin orsakat. Men som man brukar säga, den som väntar på något gott.... och vilken dag vi fick!

Vi startade dagen med en frukostsmörgås i solen på restaurang och hotell Salt & Sill på Klädesholmens takterass. Efter frukosten kom en ribbåt och hämtade upp oss för en tur. Turen bestod av ett antal stopp med aktiviteter och tävlingar, en lunch på Käringön och sedan tog den oss tillbaka till Klädesholmen. Även om en del till början var lite skeptiska över båtresan så slutade det med att alla tyckte att det var magiskt. Miljöerna i skärgården bidrog till ett lugn, trots att vi åkte i en maxhastighet på 50 knop.

Väl tillbaka på Salt & Sill blev det bad i havet och lite senare bastu och badtunna på hotellets egen bad- och bastuflotte.

Vi svirade om och på kvällen blev det en utsökt fyrarätters middag i restaurangen. Ekonomichef Mattias hade ordnat ett quiz med temat "IT på Applitron under 40 år". Det vinnande laget var de som varit med längst på Applitron, lite fusk kan tyckas då det var en viss åldersskillnad mellan de två lagen. Allt som allt väldigt lyckat.

När man tänker att det inte kan bli härligare så var dessutom hotellrummen placerade på en brygga. Dagen efter var det bara att vakna upp, ta en kopp kaffe i solen och ett morgondopp i havet. Nu är vi redo för minst 40 år till!

Våra senaste nyheter

Nyheter
30 NOVEMBER 2022

Polysonic storsatsar på web

Applitron och Polysonic utökar sitt samarbete genom en ny hemsida och integrerad e-butik med affärssystemet Standard ERP by HansaWorld

Nyheter
22 AUGUSTI 2022

Bli en referenspartner till Applitron

Applitron lanserar ett helt nytt referenspartnerprogram som möjliggör att vem som helst som genererar ett lead som resulterar i en affär kan tjäna upp till 20 procent av de undertecknade...

Nyheter
3 JUNI 2022

Sebastian Bergström Kvidén tillträder som VD på..

Med glädje kan vi nu meddela att från och med den 2022-05-01 klev Sebastian Bergström Kvidén upp på posten som VD för Applitron Datasystem AB. Som delägare och arvinge till en av grundarna...