This section contains the background image for the mobile version. 

Välkommen, Amadeus!

Amadeus har gjort sina första veckor som Account Manager på Applitron och vi ville givetvis ta ett snack!

Hej! Berätta – vem är du?

Hej! En otroligt fotbollsglad person som mer än gärna lägger stora delar av fritiden på att se fotboll, prata fotboll och leva fotboll – det är i alla fall så människor i min närhet säger. Jag ser mig själv som en social person som tycker om att bjuda på mig själv och ofta med glimten i ögat.

Hur har din första tid som Account Manager på Applitron varit?

Mina första veckor har varit otroligt roliga och givande! Det är givetvis mycket nytt då jag nyligen kommer från en annan roll och en helt annan bransch men jag tar små steg för varje dag som går. Applitron känns som ett genuint företag med väldigt härliga kollegor som välkomnat mig till gänget!

Hur ser du på din roll framåt?

Jag hoppas och tror att jag kommer kunna vara en viktig del både kortsiktigt och långsiktigt i Applitrons framtid. Tillsammans med min säljkollega Louise så ser jag framemot att träffa både nya och befintliga kunder under hösten och sedan får vi ta det därifrån.

Vad gjorde du innan du kom till oss?

Som jag var inne på innan så kommer jag från en annan roll, som Sales Operations Manager på Vagabond Shoemakers. En helt annan bransch och en annan typ av roll även om jag har arbetat inom försäljning de senaste fem åren. I min roll som operativ säljchef hade jag ett team på åtta innesäljare. Förutom personalansvar så låg fokuset på projektledning och affärsutveckling så som förbättringar av affärssystemet, olika säljverktyg och andra delar som kunde effektivisera arbetssättet som i slutändan genererade mer försäljning.

Slutligen, vad gör nu när du inte arbetar?

På vår och sommaren är det ett ständigt uteserverings-jagande tillsammans med vänner och under vintern är det ett överdrivet serie-slukande! Skämt åsido, jag är en aktiv person som tycker om att träna och umgås med vänner & familj men konsumerar även en hel del fotboll också, om jag inte redan sagt det hehe!

Vi hälsar Amadeus varmt välkommen till oss!

Boka ett intro med Amadeus här!

Våra senaste nyheter

Nyheter
22 AUGUSTI 2023

Möt vår kund Abilia - ett snabbt växande företag

Abilia är ett företag som är specialiserat på att utveckla och tillverka tekniska hjälpmedel för personer med funktionsnedsättningar. Företaget grundades i Sverige år 2003 och har sedan dess...

Nyheter
17 AUGUSTI 2023

Nu kickar vi igång hösten!

Efter en sommar med typiskt svenskt sommarväder är vi nu allihop åter och energifyllda inför hösten.

Nyheter
10 JULI 2023

Sommartider på Applitron

Applitrons räkenskaps år avslutas och vi går in i semstertider och laddar om inför kommande år, utvilade efter en välförtjänt ledighet!