This section contains the background image for the mobile version. 

Välkommen, Arvid!

Även Arvid har gjort sina första veckor som utvecklare hos oss och vi är såklart nyfikna på även honom!

Hallå Arvid! Berätta – vem är du?

Halloj! Jag skulle beskriva mig själv som en nördig person som är social och motiverad. Om jag tycker något är intressant har jag tendens att spendera alldeles för mycket tid på att lära mig mer. Ibland är det en fördel och ibland är det en nackdel haha.

Hur har din första tid som utvecklare på Applitron varit?

Det är superkul att äntligen få komma ut i arbetslivet efter att ha studerat i flera år. Starten på Applitron har varit jätterolig och efter en knapp månad här har jag lärt mig väldigt mycket om både utveckling och hur det är att jobba som ett lag. Det är ett gött gäng här på Applitron och jag ser fram emot att utvecklas här.

Hur ser du på din roll framåt?

Just nu är jag fortfarande i det lärande stadiet och lär mig nya saker varje dag. Min roll framåt kommer framförallt innehålla webb- och apputveckling. Tanken är väl att jag ska avlasta webbprojekt från de andra utvecklarna som mer ska fokusera på affärssystemsutveckling. Jag oerhört motiverad till att kunna bidra till verksamheten med min kompetens för att få Applitron att bli större och starkare.

Vad gjorde du innan du kom till oss?

Innan Applitron studerade jag på högskola till Webmaster och jobbade sedan 2016 som säljare på Kjell & Company.

Slutligen, vad gör nu när du inte arbetar?

Utanför jobbet spenderar jag framförallt min tid till att vara pappa till mitt underbara barn Minou och man till min fantastiska fru Alexandra. På min fritid älskar jag att konsumera musik i alla sorter. Går gärna på konsert om tillfälle ges och spenderar alldeles för mycket pengar på vinylskivor. Ett stort intresse är även gaming så finns det tid på kvällen kan det hända att jag spelar ett game eller två Dota 2.

Vi hälsar Arvid lycka till med sin nya roll och varmt välkommen till oss!

Våra senaste nyheter

Nyheter
31 AUGUSTI 2023

Välkommen, Amadeus!

Amadeus har gjort sina första veckor som Account Manager på Applitron och vi ville givetvis ta ett snack!

Nyheter
22 AUGUSTI 2023

Möt vår kund Abilia - ett snabbt växande företag

Abilia är ett företag som är specialiserat på att utveckla och tillverka tekniska hjälpmedel för personer med funktionsnedsättningar. Företaget grundades i Sverige år 2003 och har sedan dess...

Nyheter
17 AUGUSTI 2023

Nu kickar vi igång hösten!

Efter en sommar med typiskt svenskt sommarväder är vi nu allihop åter och energifyllda inför hösten.