This section contains the background image for the mobile version. 

Lanseringsfest!

Förra torsdagen hade vi lanseringsfest för Appli – med en heldag med aktiviteter, god mat och häng tillsammans. Vilket gäng!

Torsdagen den 28 september 2023 blev Applitron, Appli. Det firade vi hela dagen lång med olika aktiviteter. Dagen började pirrigt då vi pekade om vår gamla hemsida till den nya, uppdaterade våra sociala kanaler och skickade ut nyhetsbrev – samtidigt. När allt var i hamn och trippelkollat kunde vi pusta ut och ha en kort genomgång med hela team Appli, om vårt nya brand, framtid och historia.

Därefter följde gemensam lunch, en padelturnering och avslutades med catering, tårta och firande långt in på småtimmarna på Vänersborskontoret – som för övrigt var piffat i Applis nya färger med ballonger och annat dagen till ära.

En underbar dag med härlig energi rakt igenom – nu gasar vi Appli!

Våra senaste nyheter

Nyheter
28 SEPTEMBER 2023

Ett nytt kapitel: Säg hej till Appli!

Det är med stor entusiasm och förväntan som vi introducerar vår nya identitet, från och med idag är vi Appli. Vår nya identitet, som innefattar ny hemsida, ny grafisk profil och nytt namn är...

Nyheter
21 SEPTEMBER 2023

ProOptix implementerar serviceorder och..

ProOptix säljer produkter inom hårdvarubranschen, där en av deras huvudprodukter är transceivrar, som är en viktig del inom nätverk och fibernät.

Nyheter
13 SEPTEMBER 2023

Välkommen, Arvid!

Även Arvid har gjort sina första veckor som utvecklare hos oss och vi är såklart nyfikna på även honom!