This section contains the background image for the mobile version. 

Lanseringsfest!

Förra torsdagen hade vi lanseringsfest för Appli – med en heldag med aktiviteter, god mat och häng tillsammans. Vilket gäng!

Kategorier: Nyheter

Torsdagen den 28 september 2023 blev Applitron, Appli. Det firade vi hela dagen lång med olika aktiviteter. Dagen började pirrigt då vi pekade om vår gamla hemsida till den nya, uppdaterade våra sociala kanaler och skickade ut nyhetsbrev – samtidigt. När allt var i hamn och trippelkollat kunde vi pusta ut och ha en kort genomgång med hela team Appli, om vårt nya brand, framtid och historia.

Därefter följde gemensam lunch, en padelturnering och avslutades med catering, tårta och firande långt in på småtimmarna på Vänersborskontoret – som för övrigt var piffat i Applis nya färger med ballonger och annat dagen till ära.

En underbar dag med härlig energi rakt igenom – nu gasar vi Appli!

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.