This section contains the background image for the mobile version. 

Förenkla fakturahanteringen med Scancloud

Fler och fler kunder vill ta emot sina fakturor elektroniskt, men fortfarande spretar det i val av hur och i vilket format, och dessutom finns det kunder som fortfarande föredrar post. Med hjälp av Appli och Scancloud behöver ni inte fundera, vi har en lösning som är både digital, säker och effektiv – och som förser era kunder med rätt fakturaformat utan krångel.

Kategorier: Nyheter

För snart tio år sedan implementerade Appli Scanclouds lösning för utgående fakturor hos vår första kund – därefter har både samarbetet mellan Appli och Scancloud utvecklats, och även fler kunder har anslutit sig till tjänsten. Men tjänsten utgående e-fakturering kan man som företag enkelt skicka sina fakturor till kunder utan at behöva bekymra sig i vilket format kunderna vill ta emot sina fakturor: i PDF, via EDI eller per post – Scancloud hjälper till med att skicka rätt filformat och kuvertering för de kunder som önskar post och skickar till rätt avsändare – allt via ett enkelt knapptryck med förinställda regler i Standard ERP by HansaWorld.

”Scancloud har blivit en självklar del i Applis portfölj i att erbjuda integrerade tredjepartsprodukter som underlättar våra kunders vardag”, säger Louise, försäljningschef på Appli.

Fakturan som skickas till kunden, ser givetvis precis ut som den hade gjort utan att använda tjänsten - med avsändarens logo och förutbestämda mall och typsnitt, men efter att fakturan skickats från Standard ERP by HansaWorld så behövs ingen mer handpåläggning från avsändaren utan resten sköts sömlöst mellan Appli och Scanclouds integration.

Här kan ni läsa mer om Scancloud och Applis 10 åriga samarbete.

Nyfiken på att höra mer och se hur det kan se ut i verkligheten?

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.