Nyheter

This section contains the background image for the mobile version. 

Storsatsningen Xeed lanserar ny unik e-butik | Kategorier: Nyheter

Svenska Jordelits senaste storsatsning för privatmarknaden har äntligen lanserats – och e-butiken är signerad Applitron. Med många års erfarenhet och expertkunskap inom trädgårdsskötsel lanserar företaget en ny nischkategori inom trädgårdsh [...]

2020-02-12 nyheter

Året som gått - Årskrönika 2019 | Kategorier: Nyheter

Ett år går fort och helt plötsligt är det december igen och dags att gå på julledighet. När man tittar tillbaka på året som har varit så inser man att vi faktiskt hunnit med en hel del.

2019-12-19 nyheter

Applitrons nyaste kund – elscooter pionjärerna eZride | Kategorier: Nyheter

I fredags, den 29 november, var Applitron på eCarExpo och mötte framtidens fordon samt vår nyaste kund – eZride. Mässan, som hölls på Svenska Mässan i Göteborg, samlar huvuddelen av marknadens eldrivna fordon under ett tak. eZride, som var pionj [...]

2019-12-02 nyheter

TS Design lanserar ny e-butik åt Nordic Service Partners utvecklad av Applitron | Kategorier: Nyheter

TS Design & Production, specialister på hållbara profilkläder, lanserar ny e-butik åt Nordic Service Partners, utvecklad av Applitron.

2019-11-20 nyheter

Adelivery – en nyckelkomponent i Jordelits lagerhantering | Kategorier: Nyheter

För svenska Jordelit, som är Sveriges största leverantör av grönyteprodukter till den professionella marknaden, ställs det förutom höga krav på produkterna även höga krav på orderflöde och leveransprecision. Företaget är i konstant utveckling oc [...]

2019-10-06 nyheter

IsiComs expansion möjliggörs av integrerade och automatiserade systemlösningar | Kategorier: Nyheter

IsiCom storsatsar med ett utökat produktsortiment samt expanderar till grannländerna Danmark och Norge. Satsningarna har möjliggjorts av integrerade och automatiserade systemlösningar tillhandahållna av Applitron.

2019-09-25 nyheter

Applitron blir ny partner till Abilia | Kategorier: Nyheter

Abilia som utvecklar tekniska hjälpmedel för personer med funktionsnedsättningar väljer Applitron som ny partner för att hantera företagets ERP system.

2019-08-28 nyheter

Jordelit tecknar partneravtal med Applitron | Kategorier: Nyheter

Svenska Jordelit tillhandahåller skötselprodukter till grönytor. De arbetar med de bästa leverantörerna från Europa och USA och har stora kunder så som Svenska Fotbollsförbundet och Swedish Greenkeepers Association (SGA). Företaget är i konstant [...]

2019-08-22 nyheter

Videokundcase: Hot Screen | Kategorier: Nyheter

Hot Screen Warehouse Application, utvecklad av Applitron åt Hot Screen, är ett pågående projekt som är del i digitaliseringsarbetet hos företaget. I Applitrons första kundcase-video får tittaren ta del av tankar från Hot Screen om projektet.

2019-08-13 nyheter

Applitron inleder samarbete med Medius Ascendo | Kategorier: Nyheter

Applitron har valt att inleda ett samarbete med Medius Ascendo för hantering av inkommande fakturor. Ascendos produkter bygger på mångårig erfarenhet av elektronisk fakturahantering. Syftet med det nya systemet är att digitalisera, förenkla och [...]

2019-07-04 nyheter

Applitron anlitas av INZO Lars Bratt AB | Kategorier: Nyheter

Den väletablerade leverantören inom skönhetsbranschen INZO Lars Bratt väljer Applitron som ny partner.

2019-06-18 nyheter

Hot Screen fortsätter satsningen på appen Hot Screen Warehouse Application | Kategorier: Nyheter

Applitron utvecklar den skräddarsydda applikationen Hot Screen Warehouse Application där ytterligare funktionalitet har implementerats för att skapa ett sömlöst orderflöde.

2019-05-21 nyheter

Applitron blir ny partner till SeaSam | Kategorier: Nyheter

SeaSam Food AB – ledande leverantör av fisk- och skaldjursprodukter – väljer Applitron som ny partner.

2019-05-14 nyheter

Aurora by Applitron – en nyckelkomponent i Blomsterbodas expansion | Kategorier: Nyheter

I samband med den enorma expansion som blomsterjätten Blomsterboda genomgått implementerades app-plattformen Aurora, utvecklad av Applitron. Implementeringen av tjänsten har varit en av förutsättningarna för expansionen och har inneburit en full [...]

2019-04-24 nyheter

KG Sandström väljer Applitron som HansaWorld partner | Kategorier: Nyheter

Färdskrivarexperterna KG Sandström väljer Applitron som ny partner.

2019-04-16 nyheter

Sunwind Gylling implementerar Adelivery med lyckat resultat | Kategorier: Nyheter

Under våren 2019 har Sunwind påbörjat användning av Applitrons app för lagerhantering – Adelivery. Samtidigt har de även lanserat nya e-butiker, även dessa utvecklade av Applitron.

2019-03-27 nyheter

Sömlös fraktbokning mellan Adelivery och Consignor | Kategorier: Nyheter

Den nya integrationen mellan Adelivery - Standard ERP och Consignor optimerar och säkerställer leveransprecisionen från order till leverans.

2019-03-25 nyheter

TS Design & Produktion AB väljer Applitron som partner | Kategorier: Nyheter

Applitron får jobbet som partner åt TS Design och produktion, ett samarbete som innefattar en helhetslösning från hosting och support till utveckling av affärssystem och e-butiker.

2019-03-06 nyheter

Applitron lanserar fler integrerade e-butiker | Kategorier: Nyheter

Sunwind AB och Sunwind OY lanserar nya integrerade e-butiker för B2B-marknaden i Sverige och Finland, utvecklade av Applitron.

2019-02-19 nyheter

Undvik att skapa ett monster inom organisationen | Kategorier: Nyheter

Marknaden har ställt om och många verksamheter inom B2B har svårt att hänga med i utvecklingen, något som kan ställa till det rejält. Undvik att skapa ett monster inom organisationen genom integration och automatiserade flöden.

2019-02-13 nyheter

Rikstäckande Blomsterboda lanserar ny e-handel med Applitron | Kategorier: Nyheter

Blomsterjätten Blomsterboda är nu rikstäckande efter förvärv av S-Blommor i Göteborg. I samband med fusionen lanseras ny e-handel för att klara varuförsörjningen.

2019-02-05 nyheter
1 ... 2 3 4 5 6