Nyheter

Senaste nytt från Appli

This section contains the background image for the mobile version. 

2021-08-26 Nyheter

Hallå där...

...Kristoffer Palmlund, Vd för Svensk Jordelit.

2021-05-12 Nyheter

Hallå där...

…Fredrik Hultqvist, IT-chef på Addbrand.

2021-04-28 Nyheter

Prova Adeliverys nya ordermodul gratis fram till Midsommar!

Nu ger vi all våra kunder som har Adelivery, eller vill prova Adelivery, möjligheten att få testa vår nyutvecklade ordermodul för säljare ute på fält– gratis!

2021-04-16 Nyheter

Hallå där...

…Jonas Weiss Sandström, Vd för KG Sandström.

2021-04-01 Nyheter

JanssonData väljer Applitron som partner för sin B2B – e-butik

Applitron är glada över förtroendet att få bygga Janssondata’s B2B webbshop. Samarbetet har bara pågått ett par veckor, men i mitten av april är hemsidan redo för lansering och Janssondata’s kunder kommer att kunna handa via webbshopen med unika kundinloggningar.

2021-03-26 Nyheter

Applitron i partnerskap med flex.bi

Applitron är glada över att ingå i partnerskap med flex.bi. flex.bi är en Business Intelligence tjänst där ditt företags affärssystemsdata enkelt visualiseras och ger er ett enkelt och tydligt underlag att basera era beslut på.

2021-03-18 Nyheter

Adelivery del 6: Modulerna Lagertransaktion och Lageruttag

I samband med nylanseringen av vår app Adelivery 2.0 släpper vi en miniserie som på ett enkelt sätt förklarar fördelarna och nyttan med Adelivery. I sista avsnittet presenteras modulerna Lagertransaktion och lageruttag:

2021-03-11 Nyheter

Adelivery del 5: Modulerna Vårda artikel och Inventering

I samband med nylanseringen av Applitron app Adelivery 2.0 släpper vi en miniserie som på ett enkelt sätt förklarar fördelarna och nyttan med Adelivery. I femte, och näst sista avsnittet, går vi igenom modulerna Vårda artikel och Inventering:

2021-02-25 Nyheter

Adelivery del 4: Vilken hårdvara krävs för Adelivery?

I vår filmserie om Adelivery går vi igenom de olika modulerna i appen, men vilken hårdvara behövs? Vad fungerar bäst för vilka ändamål och vilka är de olika fördelarna för respektive lösning? I följande avsnitt går vi igenom just detta:

2021-02-16 Nyheter

Adelivery del 3: Hantera orderplock och utleverans av varor

I samband med nylanseringen av vår app Adelivery 2.0 släpper vi en miniserie som på ett enkelt sätt förklarar fördelarna och nyttan med Adelivery. I tredje avsnittet förklarar Louise hur Adelivery hjälper till att effektivisera och kvalitetssäkra orderplock och utleveransprocessen:

2021-02-11 Nyheter

Adelivery del 2: Hantera godsmottagning och inleverans av varor

I samband med nylanseringen av vår app Adelivery 2.0 släpper vi en miniserie som på ett enkelt sätt förklarar fördelarna och nyttan med Adelivery. I andra avsnittet förklarar Louise hur Adelivery hjälper till att förenkla och kvalitetssäkra godsmottagning och inleveransprocessen:

2021-02-08 Nyheter

Adelivery del 1: Vad är en lagerapp?

I samband med re-lanseringen och uppgraderingen av vår app Adelivery 2.0 släpper vi en miniserie som på ett enkelt sätt förklarar fördelarna och nyttan med Adelivery. I första avsnittet berättar vår kollega Louise om vad en lagerapp är och fördelarna med den:

2021-01-28 Nyheter

Applitron i partnerskap med den Göteborgsbaserade restaurangutmanaren Chef10

Konceptet med ”Dark Kitchens”, eller spökrestauranger som det heter på svenska, introducerades i USA, har snabbt etablerat sig i Europa och tros fortsätta bryta ny mark till följd av pandemin. Nu finns konceptet även i Göteborg där Chef10 ligger i framkant.

2021-01-22 Nyheter

Färdskrivarwebben – KG Sandströms nyutvecklade onlineplattform för lärande

När pandemin satte käppar i hjulet för KG Sandströms fysiska besök hos kunder där de bland annat håller utbildningar, såg de snabbt möjligheterna att växla över till en online plattform som nu kallas Färdskrivarwebben.

2021-01-05 Nyheter

Nu börjar vi rulla ut Adelivery 2.0

Under Januari 2021 så börjar vi rulla ut den nya versionen av Adelivery 2.0

2020-12-20 Nyheter

Ett år fyllt av utmaningar, men också möjligheter

Ett år fyllt av utmaningar, men också möjligheter – framförallt digitala sådana.

2020-12-10 Nyheter

Marknadsledande distributör eZride väljer Adelivery!

eZride, ett av de största företagen att sälja el-scootrar i norden har nu valt att implementera Adelivery för förenklad lager- och frakthantering. Företaget tillhandahåller el-scootrar till en alltmer accelererande marknad, där implementeringen av Adelivery förväntas reducera administrationen för lager- och frakthantering i eZrides verksamhet.

2020-12-01 Nyheter

Adelivery 2.0 - Ny design med ny funktionalitet!

Nu utökar Applitron funktionaliteten i applikationen Adelivery, i samma veva lanseras en uppdaterad design och ett mer användarvänligt gränssnitt – Adelivery 2.0! De nya modulerna Skapa Inleverans, Skapa Utleverans, Artikel, Inventering och Lagertransaktion är ytterligare steg i digitaliseringen av logistikoptimering och effektiv lagerhållning.

2020-06-29 Nyheter

KG Sandström lanserar ny e-butik

Färdskrivarexperterna KG Sandström lanserar ny e-butik, utvecklad av Applitron.

2020-06-27 Nyheter

Digitaliseringen av Jordelit

Se när VD'n för Jordelit, Kristoffer Palmlund pratar om organisationens historia och hur de har digitaliserat- och automatiserat sin verksamhet med integrerad e-handel och mobila applikationer med deras ERP, Standard ERP by Hansa World.

2020-05-29 Nyheter

Hot Screens lagerapplikation integreras med Welands automatiska hissautomat

Applitron integrerar Hot Screens kundunika lagerapplikation (HWA) med Weland Solutions hissautomat.

1 ... 3 4 5 6 7

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.