TS Design lanserar ny B2B e-handelssida samt implementerar MediusGo!

TS Design & Produktion AB har varit kund till Appli sedan 2019 och tar nu ett stort steg framåt i sin digitala närvaro genom att lansera en helt ny B2B e-handelssida. Den nya sidan är inte bara estetiskt tilltalande utan också funktionellt optimerad för en sömlös användarupplevelse. Den nya e-handelssidan blir unik då det kommer att vara flera olika designer i en och samma shop. Både designen och produktutbudet anpassas beroende på vilken kund det är som är inloggad.

TS Design & Produktion AB
TS Design grundades av Anders Karlsson redan 1990 och drivs fortfarande av honom. Bolaget designar, producerar, lagerhåller och distribuerar profilkläder och levererar bland annat kläder till ett stort antal Burger King restauranger. Den största delen av deras produkter tillverkar de själva hos fabriker som de arbetar direkt med, helt utan mellanhänder. TS Design levererar anpassade lösningar utifrån kundernas behov när det gäller materialval, passform, profilering och funktion och nu går de live med en helt ny B2B e-handelssida.

Implementerar MediusGo
För att ytterligare stärka sin verksamhet har TS Design även implementerat MediusGo med integration till deras affärssystem, Standard ERP by HansaWorld. Detta strategiska beslut möjliggör en smidig hantering av affärsprocesser, från orderhantering till fakturering, vilket effektiviserar företagets interna verksamhet. Vi har tidigare skrivit att fler och fler av våra kunder implementerar leverantörsfaktura-scanning verktyget MediusGo och nu hakar även TS Design på den trenden.

TS Design har gjort en stor satsning de senaste åren för att automaisera och digitalisera verksamheten, dels för att förbättra kundupplevelsen, dels för att minska manuell hantering, – säger Sebastian Bergström Kvidén VD hos Appli.

Medius Go erbjuder smidig fakturahantering, vilket gör det möjligt för TS Design att optimera sina finansiella flöden och öka effektiviteten i sina transaktioner. Integrationen mot Standard ERP by HansaWorld skapar en plattform där företaget kan hantera sin affärsdata på ett enhetligt sätt, vilket ger ökad kontroll och överblick över verksamheten.

Framstående aktör
Genom att investera i moderna lösningar och samarbeta med pålitliga partners som Appli och Medius, positionerar sig TS Design som en framstående aktör inom sin bransch.

Går ni i tankarna på en ny B2B e-handelssida eller är nyfikna på att höra mer om MediusGo?

Publicerad av

Amadeus Hedenör

MOBILE ONLY

Publicerad av

Amadeus Hedenör

Våra senaste nyheter

Nyheter
28 MARS 2024

Hallå där...

Linus Nordgren, VD på ProOptix.

Nyheter
25 MARS 2024

Glad Påsk önskar Team Appli!

Vi vill passa på att önska alla kunder, leverantörer och samarbetspartners en Glad Påsk! Vi hoppas att ni får en härlig tid med nära och kära under helgen!

Nyheter
20 MARS 2024

Adelivery - Appli's egenutvecklade lagerapp

Med Adelivery kan ni hantera er lagerhantering tre gånger så snabbt! Ni slipper manuell handpåläggning och felplocken minimeras med hjälp av en inbyggd scanningfunktion i vår lagerapp.