This section contains the background image for the mobile version. 

Adelivery - Appli's egenutvecklade lagerapp

Med Adelivery kan ni hantera er lagerhantering tre gånger så snabbt! Ni slipper manuell handpåläggning och felplocken minimeras med hjälp av en inbyggd scanningfunktion i vår lagerapp.

Effektivare arbetsflöde

Appli utvecklade lagerappen Adelivery med syfte att tillgodose behoven hos företag som kräver en smidig och effektiv lösning för hantering av lager och order. Genom att erbjuda en användarvänlig applikation med moduler för processer där administration tidigare varit en flaskhals, har vi möjliggjort för företag att arbeta med flexibilitet och snabbhet.

Med Adelivery behöver inte medarbetare längre vara bundna vid en stationär dator för att övervaka lagerplockningar eller hantera inkommande leveranser. I stället kan dessa uppgifter utföras medan man är i rörelse, tack vare vår mobilapplikation.

Felaktiga leveranser är kostsamma både i termer av praktisk hantering och kundnöjdhet. Att korrigera fel i leveranser kan kosta betydligt mer än själva ursprungsleveransen, ofta flera gånger om. Genom att implementera ett streckkodsbaserat system för lagerhantering kan företag höja kvaliteten på sina lagerprocesser. Detta resulterar i färre felleveranser, effektivare arbetsflöden och i slutändan, nöjdare kunder.

Adelivery har automatiserat flera av våra kunders lagerhantering

Svensk Jordelit, som bland annat levererar gräsfrön till Svenska Fotbollsförbundet, är en av flera av våra kunder som implementerat Adelivery för att få en helt digital och automatiserad lagerhantering, från order, plock och fraktbokning med automatisk utskrift genom vår integration mot nShift.

Deras medarbetare på lagret har gått från plocklistor i papper till att helt arbeta digitalt med surfplattor. Svensk Jordelit säljer även till slutkonsumenter under varumärket Xeed. Den stora skillnaden ur ett lagerperspektiv på de två olika arbetssätten är volymen och antalet ordrar. På Svensk Jordelit som riktar sig helt mot företag, hanteras det stora ordervolymer men färre ordrar per dag i jämförelse med Xeed, där ordervolymerna är mindre men desto fler ordrar per dag.

Adelivery har verkligen hjälpt oss till en högre nivå i vår lagerhantering. Genom dess hjälp har vi upplevt säkrare orderplockning, effektivare transportbokning, minskad dokumenthantering och en betydligt smidigare inleveranshantering. Det har blivit ett otroligt viktigt verktyg i arbetet med att kunna optimera vår verksamhet och maximera vår effektivitet - Tobias Hjertman, Supply chain manager på Svensk Jordelit. 

Våra senaste nyheter

Nyheter
12 MARS 2024

Möt Hot Screen, ett transfertryckeri som får..

Appli’s kund Hot Screen som ligger beläget i Fjärås, utanför Göteborg, specialiserar sig på tillverkning av certifierade transfertryck och transferpressar. De är ett miljöcertifierat,...

Nyheter
7 MARS 2024

Detta gäller för EU:s nya lagkrav Digital..

Plattformslagen Digital Markets Act, även kallad DMA, syftar till att begränsa de största techbolagens makt och låta mindre aktörer får konkurrera om utrymmet på nätet under mer lika villkor....

Nyheter
28 FEBRUARI 2024

Appli går in i samarbete med CRM-verktyget LimeGo!

I början på december 2023 signade vi ett avtal med CRM-företaget Lime för att stötta våra säljare i deras dagliga arbete. Genom Lime’s kraftfulla CRM-plattform Lime Go har våra säljare nu...