This section contains the background image for the mobile version. 

Möt Hot Screen, ett transfertryckeri som får företag att synas!

Appli’s kund Hot Screen som ligger beläget i Fjärås, utanför Göteborg, specialiserar sig på tillverkning av certifierade transfertryck och transferpressar. De är ett miljöcertifierat, högteknologiskt transfertryckeri som sätter hållbarhet i centrum för deras produktutveckling och produktion.

Hot Screen startades redan 1992 och har under sina 32 år i branschen vuxit ut till Nordens ledande transfertryckeri. Förutom att de satsar på högkvalitativ, svensk transferproduktion och tillverkning av värme- och transferpressar till rätt pris har de valt att fokusera mycket på att förenkla köpprocessen för deras kunder genom digitalisering. Med fantastiska medarbetare och ett centralt kundfokus har de hittat sitt framgångsrecept där långvariga relationer har byggt ett starkt förtroende och transparens mellan Hot Screen och deras kunder.

En av Hot Screen’s grundpelare är deras fokus på hållbarhet där de försöker lämna minsta möjliga klimatavtryck i deras transferproduktion. För att lyckas med det har de en helt egen värmeförsörjning och ett eget reningsverk, som hanterar vattnet från deras produktion – där vattnet som de sedan släpper ut i det kommunala avloppet är pH-neutralt och helt kristallklart. Utöver detta är även alla transfers producerar helt fria från skadliga ämnen.

Vi, Appli, är väldigt stolta över vårt långa och täta samarbete tillsammans med Hot Screen där vi fått ansvaret att drifta, supportera och utveckla deras affärssystem Standard ERP by HansaWorld. Idag är de 33 användare i systemet och använder sedan några år tillbaka även MediusGo för en enklare och effektivare hantering av deras leverantörsfakturor. Utöver affärssystemet har vi även utvecklat ett helt anpassat lagersystem (HWA, Hot Screen Warehouse application) via vår lagerapplikation Adelivery som hjälpt Hot Sceen att effektivisera deras lagerhantering. Genom vår smidiga integrering med nShift har de även fått en digital och effektiv frakthantering.

”Appli har hjälpt oss att digitalisera och optimera våra interna processer, genom att hela tiden ha ett nära samarbete med stor förståelse för våra flöden så har vi i dagsläget kunnat växa och förbättra vår verksamhet på ett mycket effektivt och skalbart sätt” säger Philip Thornberger, marknadschef på Hot Screen.

Appli är glada att få vara en del av Hot Screen’s framgångssaga och vi hoppas på ett fortsatt fint samarbete i många år framåt!

Våra senaste nyheter

Nyheter
7 MARS 2024

Detta gäller för EU:s nya lagkrav Digital..

Plattformslagen Digital Markets Act, även kallad DMA, syftar till att begränsa de största techbolagens makt och låta mindre aktörer får konkurrera om utrymmet på nätet under mer lika villkor....

Nyheter
28 FEBRUARI 2024

Appli går in i samarbete med CRM-verktyget LimeGo!

I början på december 2023 signade vi ett avtal med CRM-företaget Lime för att stötta våra säljare i deras dagliga arbete. Genom Lime’s kraftfulla CRM-plattform Lime Go har våra säljare nu...

Krönika
21 FEBRUARI 2024

Krönika: Har du hört talas om systeminflation?

Let’s face it: hur många system sitter ni i idag och hur många excelfiler använder ni vid sidan av för att känna att ni har kontroll? Ni är långt ifrån ensamma! Faktum är att det tyvärr...