This section contains the background image for the mobile version. 

Appli går in i samarbete med CRM-verktyget LimeGo!

I början på december 2023 signade vi ett avtal med CRM-företaget Lime för att stötta våra säljare i deras dagliga arbete. Genom Lime’s kraftfulla CRM-plattform Lime Go har våra säljare nu fått tillgång till ett smidigt verktyg för att identifiera potentiella kunder, skapa anpassade försäljningsstrategier samt följa upp leads på ett strukturerat sätt.

Lime är en ledande CRM-leverantör i Europa, som erbjuder en helhetslösning till företag som vill ge den bästa kundupplevelsen. I över 30 år har de hjälpt team inom sälj, kundtjänst och marknad att sätta kunden i fokus och få struktur på sin data. Deras breda produktportfölj håller jämna steg med företagets utveckling, och med intern expertis inom säljträning, ledarskapsutveckling och förändringsledning maximerar de företagens möjligheter att nå sina mål.

Deras produkt, Lime Go, är ett intellektuellt datadrivet CRM, perfekt för växande B2B-företag eller säljteam. Det är det ultimata verktyget för att attrahera nya kunder och expandera er kundbas. Med Lime Go kan ni hitta nya kunder genom aktuell företagsdata, visualisera er säljpipe och mäta resultatet av varje aktivitet ni genomför. Genom att engagera era köpare från första stund och skapa exceptionella kundrelationer kan ni öka er försäljning på ett effektivt sätt.

Vi gjorde en scanning av hela marknaden och fastnade snabbt för Lime Go på grund av det starka prospekteringsverktyget i systemet som enkelt hjälper till att få fram all information som är nödvändig inför att ta kontakt med nya potentiella kunder. Möjligheten till att även kunna skapa tvillinganalyser på våra befintliga kunder var en stark anledning till att vi valde Lime Go – säger Louise Höjer, försäljningschef på Appli.

I början av 2024 valde vi tillsammans med Lime Go att fördjupa vårt samarbete och gick in i ett partnerskap för att kunna erbjuda våra kunder möjligheten till använda sig av samma starka och smidiga prospekteringsverktyg som oss. Genom att kombinera våra styrkor inom digitala lösningar och Lime’s expertis inom CRM, strävar vi efter att erbjuda ett ännu mer heltäckande och effektivt produktutbud för våra befintliga kunder samt potentiella kunder som vill ta sina försäljningsinsatser till nästa nivå.

Vårt partnerskap med Lime Go är inte bara en markering av vårt engagemang för att erbjuda förstklassiga lösningar till våra kunder, utan det är också ett bevis på vår övertygelse om att samarbete är nyckeln till framgång. Genom att arbeta nära tillsammans kan vi dra nytta av varandras kompetenser och erfarenheter för att skapa verklig värdeökning för våra användare.

Vi ser fram emot att fortsätta utveckla och stärka vårt partnerskap med Lime Go och att tillsammans utforska nya möjligheter att hjälpa företag att uppnå sina försäljningsmål och driva tillväxt. Med vårt gemensamma fokus på innovation och kundtillfredsställelse är vi övertygade om att vi kan fortsätta leverera mervärde och positiva resultat för våra kunder i framtiden.

Våra senaste nyheter

Nyheter
21 FEBRUARI 2024

Krönika: Har du hört talas om systeminflation?

Let’s face it: hur många system sitter ni i idag och hur många excelfiler använder ni vid sidan av för att känna att ni har kontroll? Ni är långt ifrån ensamma! Faktum är att det tyvärr...

Nyheter
13 FEBRUARI 2024

Se upp i backen, annars får ni Appli i nacken!

Förra veckan tog vi vårt pick & pack och gav oss iväg till Tandådalen för lite härlig skidåkning och teambuilding!

Nyheter
8 FEBRUARI 2024

Hjälp oss att hjälpa andra - bli en..

Hjälp oss att hjälpa andra! För lite mer än ett år sedan lanserade vi referenspartner-programmet där vem som helst, företag eller privatperson, kan tjäna pengar! Visst låter det bra?