This section contains the background image for the mobile version. 

Se upp i backen, annars får ni Appli i nacken!

Förra veckan tog vi vårt pick & pack och gav oss iväg till Tandådalen för lite härlig skidåkning och teambuilding!

Torsdagen 8e februari begav vi oss förväntansfulla och något vemodiga mot 24 minusgrader för en helg fylld av sol, skidåkning och skratt! Även om kylan då och då gjorde sig till känna, strålade solen oss varmt i ansiktet under stora delar av resan. Våra dagar fylldes med härliga åk, mycket skratt och härliga utsikter över bergen. Efter fredagens alla åk gav vi oss mot en väldigt trevlig afterski där vi knappast var ensamma, tydligen samlades 700 personer i Tandådalens Wärdshus för att höra en cover av Elooooise med Arvingarna, men inte oss emot!

När solen så småningom sjönk bakom bergstopparna och dagen övergick till kväll samlades team Appli runt en varm och mysig brasa med lite spel och härliga diskussioner. Middagarna åt vi tillsammans i stugan där vi hade delat in oss i olika matlag för respektive kväll, vilket skapade en härlig teambuilding och fin gemenskap.

Under söndagkvällen när vi var tillbaka på hemmaplan kunde vi enkelt konstatera att det hade varit en väldigt lyckad resa som fyllde oss med glädje och energi och nu ser vi framemot vårens alla projekt, nyheter och kundmöten!

Våra senaste nyheter

Nyheter
8 FEBRUARI 2024

Hjälp oss att hjälpa andra - bli en..

Hjälp oss att hjälpa andra! För lite mer än ett år sedan lanserade vi referenspartner-programmet där vem som helst, företag eller privatperson, kan tjäna pengar! Visst låter det bra?

Guider
31 JANUARI 2024

Vilken e-handelsplattform skall man välja?

Googlar du ordet ”e-handelsplattform” dyker det upp väldigt många olika förslag, hur skall du välja och hur vet du vilken som är bäst? Med den här texten vill vi berätta om fördelarna...

Nyheter
25 JANUARI 2024

Appli lanserar ny plattform åt Taxipass

Appli har sedan många år tillbaka varit en hosting-, utvecklings- och supportleverantör av Taxipass-systemet ATP, som är en plattform som verkar som en mellanhand mellan taxibilarnas körningar,...