This section contains the background image for the mobile version. 

Hjälp oss att hjälpa andra - bli en referenspartner till Appli!

Hjälp oss att hjälpa andra! För lite mer än ett år sedan lanserade vi referenspartner-programmet där vem som helst, företag eller privatperson, kan tjäna pengar! Visst låter det bra?

Tipsar du en potentiell kund om Appli och ditt tips leder till affär får du en kickback som tack! Vi gör resten och tar över dialog och implementation, och du behöver inte göra något mer. Att vara referenspartner är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till någonting.

Så här går det till:

-          Det enda du behöver göra är att identifiera en potentiell kund och hänvisa den till oss

-          Som tack får du kickback från Appli

-          Det är helt kostnadsfritt att vara en partner

-          Jobba när du vill utan obligationer

Den som anvisar eller refererar Appli’s produkter till en slutkund enligt våra villkor har rätt till provision omfattande 10% på försäljningens nettovärde. För att ha rätt till provision behöver du ha tecknat ett referenspartneravtal med Appli.

Våra senaste nyheter

Nyheter
31 JANUARI 2024

Maximera er digitala närvaro: Låt Appli..

Googlar du ordet ”e-handelsplattform” dyker det upp väldigt många olika förslag, hur skall du välja och hur vet du vilken som är bäst? Med den här texten vill vi berätta om fördelarna...

Nyheter
25 JANUARI 2024

Appli lanserar ny plattform åt Taxipass

Appli har sedan många år tillbaka varit en hosting-, utvecklings- och supportleverantör av Taxipass-systemet ATP, som är en plattform som verkar som en mellanhand mellan taxibilarnas körningar,...

Nyheter
19 JANUARI 2024

Isicom Denmark A/S lanserar ny webshop med..

Det senaste bolaget in i Isicom koncernen ”Isicom Denmark A/S” lanserar nu sin nya e-handel baserad på e-handelsplattformen Prestashop med integration mot affärssystemet Navision.