This section contains the background image for the mobile version. 

Isicom Denmark A/S lanserar ny webshop med integration mot Microsoft Navision!

Det senaste bolaget in i Isicom koncernen ”Isicom Denmark A/S” lanserar nu sin nya e-handel baserad på e-handelsplattformen Prestashop med integration mot affärssystemet Navision.

Isicom-koncernen som från grunden är ett svenskt bolag, startade för ett antal år sedan upp försäljningsverksamhet i Norge och nu sedan en tid tillbaka genomförde de ett förvärv av branschpartnern, nu mer Isicom Denmark A/S.

Till skillnad från Isicom Sverige och Norge, använder Isicom Denmark A/S sig av affärssystemet Microsoft Navision som de har valt fortsatt arbeta vidare med. Vid årsslutet 2023 löpte Isicom Denmark’s befintliga e-butiks avtal ut och det var dags att förnya lösningen till samma lösning (fast i olika versioner) som sedan 2016 använts av hela koncernen.

”Med en uppgradering från IsiCom Denmarks gamla webbutik till Prestashop har vi nu möjligheten att ha butik och webbplats i ett. Möjligheten att erbjuda våra återförsäljare samma upplevelse när de loggar in och möjligheten att visa realstids-lagersaldo är en enorm konkurrensfördel. Prestashop integreras med Navision och är förberedd för integration över hela IsiCom Nordic Group med Business Central år 2024” – säger Charlotte Skou, Business och Process Manager hos Isicom Denmark A/S.

Isicom har sedan starten kring millenniumskiftet gått från ett litet bolag före sin tid, till ett högaktuellt bolag med produkter som är helt rätt i tiden och en omsättning som rör sig mot en halv miljard.

Den typ av hårdvaruförsäljning som Isicom sysslar med skiljer sig en hel del mot en ordinarie e-handel som slutkonsumenter är vana vid. De olika webshoparna är enbart för företagskunder i form av återförsäljare som måste logga in för att få tillgång till fullständig information. Exempel på kunder är danska Globe och Egiss samt andra stora teknikhårdvaruförsäljare. Väl inloggad skiljer sig priset för återförsäljaren åt beroende vilken kund och bidpris som appliceras för respektive produkt. Stöd för bidprishanteringen är av yttersta relevans för Isicom, både i affärssystemet och i webshopen då det används av flera av de varumärken som Isicom distribuerar över i Norden. Bidpriserna uppdateras på daglig basis och kunden får tillgång till uppdaterade bidpriser i samband med inloggning. En annan viktig funktion är att inloggade kunder får tillgång till realtids-lagersaldon, då inköpen oftast sker i stora volymer.

”Det är självklart kul att ha fortsatt förtroende från vår snart 25 åriga kund Isicom. Jag tycker detta visar på att även om produkter och tjänster förändras över tid så kan affärsrelationen kund och leverantör fortsätta givet att leverantören hela tiden håller sig relevant” – säger Sebastian Bergström Kvidén, CEO vid Appli.

Isicom Denmark’s nya shop är en nyare version av Prestashop än de shoparna som används i Sverige och Norge där shoparna i dagsläget är under uppgradering.

Våra senaste nyheter

Nyheter
4 JANUARI 2024

SeaSam implementerar MediusGo!

SeaSam Food AB är en ledande leverantör av fisk- och skaldjursprodukter till kunder med krav på kvalitet och spårbarhet och har varit kunder till Appli sedan 2019.

Blogg
21 DECEMBER 2023

Året som gått - Årskrönika 2023

Så är ytterligare ett år till ända - och vilket år sen. För oss har 2023 inneburit fler kunder, större projekt och dessutom fler kollegor som börjat hos oss. Oerhört kul, utvecklande och...

Guider
11 DECEMBER 2023

Nu ändrar bankerna filformat – vad innebär ISO..

I samband med den nya ISO 20022-standarden går bankerna över till ett nytt filformat för betalningar som kallas CAMT 054.