This section contains the background image for the mobile version. 

SeaSam implementerar MediusGo!

SeaSam Food AB är en ledande leverantör av fisk- och skaldjursprodukter till kunder med krav på kvalitet och spårbarhet och har varit kunder till Appli sedan 2019.

SeaSam tar nu ett stort steg framåt i att effektivisera sina affärsprocesser genom implementeringen av MediusGo. Genom att eliminera manuella processer och minska risken för felaktigheter gör MediusGo det möjligt för SeaSam att spara både tid och resurser i hanteringen av leverantörsfakturor. Den intuitiva och anpassningsbara plattformen har integrerats mot Seasam’s affärssystem Standard ERP by HansaWorld vilket skapar en sömlös och effektiv hantering av fakturorna från deras olika leverantörer.

MediusGo erbjuder en centraliserad plattform för att hantera fakturor elektroniskt, vilket ger företag möjlighet att öka sin produktivitet och fokusera mer på strategiska affärsinitiativ. Dess noggrannhet och snabbhet i att tolka fakturor gör det till en pålitlig lösning för företag som strävar efter att effektivisera sina ekonomiska processer och minska administrativ börda.

Vi är väldigt glada och tacksamma över att vi fortsatt får leverera lösningar till SeaSam och ser framemot ett fortsatt bra samarbete många år framåt!

Vill du veta mer om MediusGo? Boka en introduktion med oss redan idag!

Våra senaste nyheter

Blogg
21 DECEMBER 2023

Året som gått - Årskrönika 2023

Så är ytterligare ett år till ända - och vilket år sen. För oss har 2023 inneburit fler kunder, större projekt och dessutom fler kollegor som börjat hos oss. Oerhört kul, utvecklande och...

Guider
11 DECEMBER 2023

Nu ändrar bankerna filformat – vad innebär ISO..

I samband med den nya ISO 20022-standarden går bankerna över till ett nytt filformat för betalningar som kallas CAMT 054.

Nyheter
5 DECEMBER 2023

Abilia storsatsar!

Vi har tidigare skrivit om en av våra kunder Abilia som säljer och utvecklar tekniska hjälpmedel för personer med särskilda behov. Sedan starten för 20 år sedan har de kommit att bli en av de...