This section contains the background image for the mobile version. 

SeaSam implementerar MediusGo!

SeaSam Food AB är en ledande leverantör av fisk- och skaldjursprodukter till kunder med krav på kvalitet och spårbarhet och har varit kunder till Appli sedan 2019.

Kategorier: Nyheter

SeaSam tar nu ett stort steg framåt i att effektivisera sina affärsprocesser genom implementeringen av MediusGo. Genom att eliminera manuella processer och minska risken för felaktigheter gör MediusGo det möjligt för SeaSam att spara både tid och resurser i hanteringen av leverantörsfakturor. Den intuitiva och anpassningsbara plattformen har integrerats mot Seasam’s affärssystem Standard ERP by HansaWorld vilket skapar en sömlös och effektiv hantering av fakturorna från deras olika leverantörer.

MediusGo erbjuder en centraliserad plattform för att hantera fakturor elektroniskt, vilket ger företag möjlighet att öka sin produktivitet och fokusera mer på strategiska affärsinitiativ. Dess noggrannhet och snabbhet i att tolka fakturor gör det till en pålitlig lösning för företag som strävar efter att effektivisera sina ekonomiska processer och minska administrativ börda.

Vi är väldigt glada och tacksamma över att vi fortsatt får leverera lösningar till SeaSam och ser framemot ett fortsatt bra samarbete många år framåt!

Vill du veta mer om MediusGo? Boka en introduktion med oss redan idag!

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.