This section contains the background image for the mobile version. 

Året som gått - Årskrönika 2023

Så är ytterligare ett år till ända - och vilket år sen. För oss har 2023 inneburit fler kunder, större projekt och dessutom fler kollegor som börjat hos oss. Oerhört kul, utvecklande och spännande! Traditionsenligt har vi samlat händelser och tankar från året som gått i vår årskrönika - Trevlig läsning!

Vi vill passa på att tacka alla kunder, leverantörer och samarbetspartners för det gångna året. Vi hoppas att ni får en fantastisk tid med nära och kära under julen och vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans under 2024!


God jul och Gott nytt år!

Önskar 
Team Appli!

Våra senaste nyheter

Guider
11 DECEMBER 2023

Nu ändrar bankerna filformat – vad innebär ISO..

I samband med den nya ISO 20022-standarden går bankerna över till ett nytt filformat för betalningar som kallas CAMT 054.

Nyheter
5 DECEMBER 2023

Abilia storsatsar!

Vi har tidigare skrivit om en av våra kunder Abilia som säljer och utvecklar tekniska hjälpmedel för personer med särskilda behov. Sedan starten för 20 år sedan har de kommit att bli en av de...

Nyheter
23 NOVEMBER 2023

Borgunda Bygghandel väljer Appli som partner!

Appli är glada över att välkomna Borgunda Bygghandel som en av våra nya kunder för hösten och ser framemot att stötta de i deras strävan att förbättra och effektivisera sina...