This section contains the background image for the mobile version. 

Borgunda Bygghandel väljer Appli som partner!

Appli är glada över att välkomna Borgunda Bygghandel som en av våra nya kunder för hösten och ser framemot att stötta de i deras strävan att förbättra och effektivisera sina affärsprocesser.

Kategorier: Nyheter

Samarbetet inleddes i oktober i år och kommer i början på 2024 fördjupas då Borgunda även valt att integrera leverantörsfakturascanning MediusGo mot deras affärssystem Standard ERP by HansaWorld.

Borgunda Bygghandel är ett etablerat företag inom bygg- och byggmaterialbranschen som har sina rötter i Skövde, precis som företagsnamnet antyder. Företaget har blivit välkänt och respekterat inom branschen tack vare sin dedikation till att leverera högkvalitativa byggmaterial och förstklassig service till kunderna. Bolaget grundades redan 1946 och har med åren vuxit till att bli Skaraborgs största byggvarukedja med hela åtta olika anläggningar.

Sedan 2008 använder sig Borgunda av Standard ERP by HansaWorld som ekonomi- och redovisningssystem och har de senaste åren snurrat över 20 000 leverantörsfakturor manuellt. Det är här vi på Appli och MediusGo kommer in i bilden, där Borgunda i början på nästa år kommer att kunna sköta hela den här hanteringen automatiskt. Riskmininmerande men framför allt väldigt tidseffektivt.

Utöver att vi kommer integrera MediusGo så hostar vi nu även deras server genom AWS samt att de skrivit supportavtal med oss vilket innebär att de kan nå vår support fem dagar i veckan via antingen telefon eller mail.

Vi ser framemot ett trevligt samarbete ihop!

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.