This section contains the background image for the mobile version. 

Appli lanserar ny plattform åt Taxipass

Appli har sedan många år tillbaka varit en hosting-, utvecklings- och supportleverantör av Taxipass-systemet ATP, som är en plattform som verkar som en mellanhand mellan taxibilarnas körningar, och tillhandahåller underlag som reserapportering, bokföringsjournaler, fakturaunderlag och statistikunderlag.

Kategorier: Nyheter

Sedan 2021 har Appli, tillsammans med Cabonline som äger Taxipass, utvecklat och skrivit en helt ny mjukvara för Taxipasssystemet ATP. Den nya mjukvaran är skriven i kodspråket Rust och har i skrivande stund lanserats med stor framgång. Del ett i projektet var att skriva om mjukvaran, göra den mer användarvänlig, uppdatera den tekniska plattformen och sjösätta systemet live. Den andra delen påbörjas under 2023 och innebär fler funktioner, syftar till att bli ännu mer användarvänligt och koppla samman med fler tredjepartssystem för att göra upplevelsen ännu mer sömlös.

”Vi är glada över att få fortsätta vårt långvariga samarbete tillsammans med Cabonline, och nu när del ett i projektet är sjösatt ser vi fram emot att ta nästa kliv i att förbättra och utöka produkten ännu mer tillsammans” säger Louise, försäljningschef på Appli.

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.