This section contains the background image for the mobile version. 

Appli lanserar ny plattform åt Taxipass

Appli har sedan många år tillbaka varit en hosting-, utvecklings- och supportleverantör av Taxipass-systemet ATP, som är en plattform som verkar som en mellanhand mellan taxibilarnas körningar, och tillhandahåller underlag som reserapportering, bokföringsjournaler, fakturaunderlag och statistikunderlag.

Sedan 2021 har Appli, tillsammans med Cabonline som äger Taxipass, utvecklat och skrivit en helt ny mjukvara för Taxipasssystemet ATP. Den nya mjukvaran är skriven i kodspråket Rust och har i skrivande stund lanserats med stor framgång. Del ett i projektet var att skriva om mjukvaran, göra den mer användarvänlig, uppdatera den tekniska plattformen och sjösätta systemet live. Den andra delen påbörjas under 2023 och innebär fler funktioner, syftar till att bli ännu mer användarvänligt och koppla samman med fler tredjepartssystem för att göra upplevelsen ännu mer sömlös.

”Vi är glada över att få fortsätta vårt långvariga samarbete tillsammans med Cabonline, och nu när del ett i projektet är sjösatt ser vi fram emot att ta nästa kliv i att förbättra och utöka produkten ännu mer tillsammans” säger Louise, försäljningschef på Appli.

Våra senaste nyheter

Nyheter
19 JANUARI 2024

Isicom Denmark A/S lanserar ny webshop med..

Det senaste bolaget in i Isicom koncernen ”Isicom Denmark A/S” lanserar nu sin nya e-handel baserad på e-handelsplattformen Prestashop med integration mot affärssystemet Navision.

Nyheter
4 JANUARI 2024

SeaSam implementerar MediusGo!

SeaSam Food AB är en ledande leverantör av fisk- och skaldjursprodukter till kunder med krav på kvalitet och spårbarhet och har varit kunder till Appli sedan 2019.

Blogg
21 DECEMBER 2023

Året som gått - Årskrönika 2023

Så är ytterligare ett år till ända - och vilket år sen. För oss har 2023 inneburit fler kunder, större projekt och dessutom fler kollegor som börjat hos oss. Oerhört kul, utvecklande och...