This section contains the background image for the mobile version. 

Hallå där...

Linus Nordgren, VD på ProOptix.

Hisspitchen - vem är du och vad arbetar du med ?

- Vilken våning ska du till? Jag är västkustbo som blev lurad till Stockholm för 8 år sedan och är sedan 2 år tillbaka VD för Pro Optix, som arbetar med fiberoptiska lösningar. Det vill säga, tillhandahåller produkter som gör att du kan streama Netflix utan avbrott och samtidigt chatta med OpenAI's ChatGPT. Resten får vi ta över en kaffe.

Hur uppkom idén och behovet till att starta er digitaliseringsresa?

- Det får du fråga mina föregångare i rollen. Ur mitt perspektiv så är det en naturlig och viktig del av alla bolag och gör att vi kan erbjuda mer värde till våra kunder än vad vi annars hade kunnat.

Vad har Appli hjälp er med?

- Appli levererar affärssystemet Standard ERP by HansaWorld till oss och utvecklar även våra mer affärskritiska processer och system. Genom åren har Appli även hjälpt oss med vår kundportal / webbshop samt utvecklat vårt lagersystem genom Adelivery. 

Vad ser du som nästa steg i er digitaliseringsresa?

- Kan man säga världsherravälde, eller är det att gå för långt? Nästa steg i den riktningen blir nog att se över våra kunders digitala "kundresa" som man så fint säger.

Fem snabba:

1. Kaffe eller Te? 
2. Morgonmänniska eller Kvällsmänniska?
3. Padel eller Tennis?
4. Serie eller Film? Svar: Ljudbok
5. Hemmakväll eller Utekväll?

Vi säger tack till Linus Nordgren, Vd på ProOptix. 

Våra senaste nyheter

Nyheter
25 MARS 2024

Glad Påsk önskar Team Appli!

Vi vill passa på att önska alla kunder, leverantörer och samarbetspartners en Glad Påsk! Vi hoppas att ni får en härlig tid med nära och kära under helgen!

Nyheter
20 MARS 2024

Adelivery - Appli's egenutvecklade lagerapp

Med Adelivery kan ni hantera er lagerhantering tre gånger så snabbt! Ni slipper manuell handpåläggning och felplocken minimeras med hjälp av en inbyggd scanningfunktion i vår lagerapp.

Nyheter
12 MARS 2024

Möt Hot Screen, ett transfertryckeri som får..

Appli’s kund Hot Screen som ligger beläget i Fjärås, utanför Göteborg, specialiserar sig på tillverkning av certifierade transfertryck och transferpressar. De är ett miljöcertifierat,...