This section contains the background image for the mobile version. 

Mobia Oy lanserar ny e-handel

Mobia, en importör och grossist av elektronik, som verkar på den finländska marknaden. Med den nya webshopen har Mobias kunder möjlighet att söka och filtrera bland mer än ca 1000 produkter.

Kategorier: Nyheter

Mobia är en importör och grossist av elektronik som verkar på den finländska marknaden. I deras sortiment återfinner man produkter ifrån deras tre produduktgrupper: ljudanläggning för bilar, kontorsheadsets och deras största produktgrupp: tillbehör för mobiltelefoner och surfplattor.

Mobia jobbar uteslutande med återförsäljare och för att erbjuda en professionell 24/7 service var en integrerad webshop det självklara valet. Med den nya webshopen har Mobias kunder möjlighet att söka och filtrera bland mer än ca 1000 produkter. 

Med den nya webshopen kommer många fördelar. Förutom att befintliga kunder har möjlighet att dygnet runt beställa produkter till avtalade priser som slås upp vid inloggning, så har nu också potentiella kunder möjlighet att se hela Mobias produktutbud på en modern och responsiv plattform. 


Läs hela kundcaset

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.