This section contains the background image for the mobile version. 

Mobia Oy lanserar ny e-handel

Mobia, en importör och grossist av elektronik, som verkar på den finländska marknaden. Med den nya webshopen har Mobias kunder möjlighet att söka och filtrera bland mer än ca 1000 produkter.

Mobia är en importör och grossist av elektronik som verkar på den finländska marknaden. I deras sortiment återfinner man produkter ifrån deras tre produduktgrupper: ljudanläggning för bilar, kontorsheadsets och deras största produktgrupp: tillbehör för mobiltelefoner och surfplattor.

Mobia jobbar uteslutande med återförsäljare och för att erbjuda en professionell 24/7 service var en integrerad webshop det självklara valet. Med den nya webshopen har Mobias kunder möjlighet att söka och filtrera bland mer än ca 1000 produkter. 

Med den nya webshopen kommer många fördelar. Förutom att befintliga kunder har möjlighet att dygnet runt beställa produkter till avtalade priser som slås upp vid inloggning, så har nu också potentiella kunder möjlighet att se hela Mobias produktutbud på en modern och responsiv plattform. 


Läs hela kundcaset

Våra senaste nyheter

Nyheter
13 APRIL 2017

Ny hemsida och Standard ERP by HansaWorld..

Vi har i dagarna lanserat vår nya hemsida, samma adress som tidigare, www.appli.se.

Nyheter
28 MARS 2017

Touchpoint väljer Applitrons integrerade webshop

Touchpoint Oy designar och tillverkar arbetskläder och presentprodukter. Produktsortimentet skall ha en ekologisk profil och representera den nya eran.

Nyheter
11 JANUARI 2017

Refrico väljer Applitrons integrerade webshop

Refrico AB är levererantör av produkter inom kylbranschen och tillhandahåller ett av marknadens bredaste sortiment av komponenter och kompressorfabrikat.